.

lauantai 8. syyskuuta 2018

Raajalöytöjä ja rimakauhuaTervehdys pitkästä aikaa... Suunnittelematon kesäloma blogimaailmasta vierähti paljon aiottua pidemmäksi. Uskomatonta, mutta mulle iski jonkinlainen rimakauhu koko homman kanssa. Oon viimeisen reilun kuukauden lähes päivittäin aikonut avata läppärin, mutta en oo kuitenkaan oikein tiennyt, miten taas aloittaa. Nyt päätin kuitenkin hoitaa tän syksyn ekan postauksen pois alta ja toivottavasti paluu rytmiin tulee sitten helpommin.

Kesällä meillä ei pahemmin oo sisustettu tai tehty edes sisustushankintoja. Alkukesästä kuitenkin dyykkasin roskalavalta raajoja, jotka on löytäneet paikkansa sisustuksessa. Kokonainen mallinukke ois ollut ehkä liikaa, mutta törkeästi irrottelin hyväkuntoisimmat kädet omiin käyttötarkoituksiini.

Kesäloman Uumajan reissulta ostin Lagerhausista useamman tuoksukynttilän, joita on nyt viime viikkoina poltettu päivittäin. Samalla matkalla ostin muutaman samettityynynpäällisen Åhlensilta ja H&M Homesta. Tykästyin niihin niin paljon, että hain vielä pari lisää. Viherkasvi ruukkuineen oli kahden euron poistolöytö Citymarketista. 

Miten teidän syyskuu on startannut? Mä niin nautin näistä lämpimistä ja aurinkoisista päivistä. Toivottavasti näitä riittää vielä pitkään. 

Kivaa lauantaita. 


6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Mä tykästyin niihin myös. Oli eka kerta, kun dyykkasin roskalavalla, mutta kannatti :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Harmi, että osa käsistä oli kärsinyt niin pahasti, etten saanut haalittua enempää.

   Poista
 3. Tyynynpäälliset ja sohva sointuu täydellisesti toisiinsa. Ihanan luonnollisia sävyjä�� Hyvää syyskuuta sullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Miellyttää omaakin silmää vaihteeksi, kun meillä pääasiassa on aina ollut kuviollisia tyynynpäällisiä. Noi Åhlensin päälliset on lisäksi käsittämättömän pehmeät.

   Poista