.

sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Vähemmän on enemmänHuh huh, mikä viikonloppu. Leivontaa myyjäisiin, kaappien tyhjäystä ja tavaroiden myymistä fb-kirpparilla. Kevään karsintavimma on kuumimmillaan ja myös tyttären huoneessa on saavutettu se piste, että tavaramäärä alkaa vähitellen vähentyä. Tai määrä ei välttämättä vähene, mutta säilytettävien lelujen ja muiden aarteiden koko pienenee, jonka vuoksi huoneesta saatiin poistaa yksi erillinen vaatekaappi. Kaapin poistamisen jälkeen saatiin vaihtaa pitkästä aikaa sängyn paikkaa ja ripustaa ikkunaan yksi verho. Yllättävän iso muutos entiseen, joskaan musta verho ei ehkä ollut käytännöllisin valinta, kun huoneessa asuu myös superpörröinen valkoinen pupu :)

Vielä meillä on aika lailla eri käsitys siitä, miten paljon tavaraa pidetään esillä, mutta tässä huoneessa asukas päättää ja mä yritän pitää mölyt mahassani. 

Alimman kuvan hylly ei muuten ole tainnut koskaan blogiin päätyäkään, vaikka on ollut seinässä jo kuukausia. Itse olin hankkimassa String Pocketia tähän, mutta kun kauppareissulla nuori neiti päätti haluta tämän kukkarolle kivemman vaihtoehdon, niin mentiin sitten sillä. 

Nyt iltapalaa ja pian unille. Tulee tarpeeseen.

1 kommentti :