.

sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Random-räpsyjä viikon varreltaSyksy ja pimeys on vienyt sistustamisesta ja bloggaamisesta taas kaiken systemaattisuuden. Pimeässä ei huvita kuvata ja valoisaa aikaa on niin vähän, etten koskaan ehdi hyödyntää sitä kunnolla. Kameraan ja puhelimeen on viime viikkoina tallentunut vain yksittäisiä "random-räpsyjä" vailla minkäänlaista ideaa tai ajatusta.

Päätin sitten laittaa muutaman viime päivän kuvat vaan peräkkäin ja kirjoitella lyhyesti kuulumisia ja funtsia pieniä sisustusjuttuja.


Tv-tason taustaseinän fiksauksesta jäi yli melkein täysi sangollinen tuota valkoista Tunto-tekstuurimaalia, joka pitäisi lähiaikoina sutia jonnekin, ettei pääse kuivumaan. En vaan millään osaa päättää sopivaa seinää. Pinnan ulkonäkö miellyttää silmää edelleen kovasti, mutta maalatun pinnan peseminen ei oikein onnistu, joka aiheuttaa päänvaivaa maalattavan seinän valinnalle. 

Ikeasta äidiltä tilaamani kukkaruukut saapuivat meille tänään ja tekisi heti mieli vaihtaa viherkasvit uusiin purkkeihin. Tykkääköhän ne huonoa, jos vaihtaa näin talvella vai pitäiskö yrittää sinnitellä kevättalvelle valoisampaan aikaan?

Nyt takaisin telkkarin ääreen. Toinen erä jääkiekossa alkaa ihan just. Mukavaa isänpäivän iltaa kaikille!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti