.

tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kirjat säilöönEn mä vaan oo vieläkään löytänyt niitä kivoja kannellisia puulaatikoita kirjojen säilytystä varten. Päätin taannoisella Ikean reissulla kuitenkin ostaa jonkin väliaikaisratkaisun, koska jatkuva kirjojen imurointi ei vaan jaksanut innostaa. Onneksi edulliset, yksinkertaiset ja sopivankokoiset laatikot löytyi valikoimasta.


Kaksi alinta laatikkoa säilövät ne kirjat, jotka ovat meillä pysyvästi. Kolmas laatikko sisältää ne, jotka ovat meillä vain läpikulkumatkalla. Osa odottaa lukuvuoroaan ja osa seuraavaa kirpparimyyntiä. Onhan noi laatikot vähän tylsät, mutta kooltaan täydelliset. Ja helpottavat pölyongelmaa ja siivousta todella paljon.

Ylähyllylle toin alakerrasta pari viherkasvia saattohoitoon. Näköjään parivuotiaan huonekuusen kohtaloksi koitui mullanvaihto. Ei ois kannattanut. Mutta toisaalta; en ois koskaan uskonut sen elävän näinkään pitkään. Limoviikuna saattaa vielä kevään tullen elpyäkin, mutta on se sen verran kurjan näköinen, että saa olla täällä katseilta piilossa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti