.

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Kabareediivan kotonaKivaa ja aurinkoista perjantai-iltaa. Blogi on saanut viettää hiljaiseloa, kun emäntä on lojunut kaiken vapaa-aikansa terassin lattialla (joo, ne kalusteet on vieläkin kaupassa). Tänään kuitenkin päätin piipahtaa pienen tauon jälkeen Seinäjoen asuntomessuille ja esitellä teille sopivan perjantaikevennyksen viikonlopun startin kunniaksi.

En oo koskaan aiemmin vieraillut kabareetähden kotona. Vähän mä epäilen, miten käytännöllinen tämä Seinäjoen kaupunginteatterin komediamusikaalin tähden koti oikeasti olisi. Hauskan erilainen se ainakin on katsella.


Asunnossa ei oo ollenkaan sänkyä. Eihän kabareetähdet ehdi juhlimiseltaan ja näytöksiltään nukkumaan. Parvekkeella olevan tassuammeen luulisin kyllä olevan toimiva ratkaisu pihalla ahertavien rakennusmiesten mielestä, mutta naapurit saattaisivat olla toista mieltä. Itse en ehkä partsiammeeseen pulahtaisi.

Tämä Tulikivimyllyn asunto ei ehkä oo se kaikkein tyypillisin, eikä täältä varmaankaan kovin montaa ideaa omaan kotiin saa ammennettua, mutta onhan tää erilaisuudessaan piristävä. 

Leppoisan rentoa viikonloppua :)Ei kommentteja :

Lähetä kommentti