.

torstai 1. kesäkuuta 2017

Synttärilahja seinälläFacebookin tai Instan puolella seuraavat näkivätkin, miten mun kertaalleen kadoksissa olleen hyllytilauksen lopulta kävi postin käsittelyssä. Kaksi kolmesta hyllylevystä oli vaurioitunut kuljetuksessa. Harmitti paljon, koska en ollut avannut pakettia heti, vaan jätin sen odottamaan asennusta omaan pakkaukseensa useammaksi viikoksi, enkä kehdannut enää tässä vaiheessa reklamoida.


Koska Postin sählääminen oli aiheuttanut toimittajalle jo aiemmin ylimääräistä työtä, ajattelin heille kuitenkin tapahtuneesta ilmoittaa. En vaatinut mitään, enkä valittanut. Mutta Finnish Design Shop yllätti mut ihan täydellisellä asiakaspalvelulla. Vastasivat viestiini nopeasti ja ilmoittivat lähettävänsä mulle kotiinkuljetuksella uudet levyt vaurioituneiden tilalle. Vialliset saisin palauttaa ilmaiseksi. Tänään illalla uudet hyllylevyt tuotiin kotiovelle. 
Mitäs tykkäätte hyllystä? Mä kyllä tykkään. Seinä oli mun makuun vähän turhan tyhjä aiemmin.  Oli aika kiva nostella tavarat paikoilleen muutaman viikon jälkeen.


3 kommenttia :

 1. Mulla on tuo sama hylly,klassikko on aina klassikko. Mistä tuo hieno amppeli on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli ennestään vain String Pocket. Tää on kyllä käytännöllisempi koko. Ei tarvitse miettiä, mitkä tavarat hyllyyn mahtuvat.
   Amppelit on Hong Kongista, mutta vaihdoin niihin narut ja lisäsin helmet. Samoja olen nähnyt myös Minimanissa, Halpa-Hallissa ja Sopurahassa, jos joku näistä kaupoista löytyy lähistöltä.

   Poista
 2. Mulla on tuo sama hylly,klassikko on aina klassikko. Mistä tuo hieno amppeli on?

  VastaaPoista