.

maanantai 19. joulukuuta 2016

DIY: Koreja konttiinVähän meinasi allekirjoittaneelle käydä hullusti jouluvalmistelujen kanssa. Mä kun en ole yhtään jouluihminen ja oon jättänyt lähes kaikki valmistelut viimeiselle viikolle. Vähän pisti jännittämään, kun se viimeinen viikko starttasi järkyttävällä päänsäryllä ja muilla flunssan oireilla. Lauantain vietin aamusta iltaan sohvalla peiton alla. Onneksi sunnuntaina sain jo väkerrettyä loppuun muutamia puolivalmiita joululahjoja ja tänään kääräisin ensimmäiset lahjat paketteihin.


Virkkasin muutaman korin, joihin voi kätevästi laittaa herkkuja jouluviemisiksi. Kahvat tein kesällä poistomyynnistä löytämistäni nahkaisista koiran talutushihnoista. Niiden mukana tuli myös noi metalliset koristeet, jotka tietysti piti myös hyödyntää. Yhdestä hihnasta tuli kahva kolmeen korin, joten mielestäni käytin 2€ erittäin hyvin. Ruskea hihna odottaa vielä käyttötarkoitustaan.


Suklaalevyt kääräisin jälleen koristepapereihin ja ensimmäiset paketit päätyivät Clas Ohlsonin hyllypaperin alle. Tigerin pusseihin oli helppo sujauttaa pienet hankalasti paketoitavat jutut. Lapsen lahjoja en oo vielä päässyt turvallisesti paketoimaan. Ei oo joulupukin apulaisella enää niin helppoa kuin muutama vuosi sitten. Koko ajan saa olla varpaillaan, kun epäilys pukin olemassaolosta on jatkuvasti läsnä.


2 kommenttia :