.

sunnuntai 28. elokuuta 2016

Verhot silittämättä siistiksiTaas on melkein viikko vierähtänyt siitä, kun viimeksi tänne poikkesin. Ensin meni pari päivää työreissussa ja sen jälkeen oon potenut pientä flunssanpoikasta, joka ei onneksi oo vielä kunnon otetta saanut. Olo on kuitenkin ollut sen verran heikko, että arki-illat on kuluneet lähinnä vaakatasossa.

Nyt oli kuitenkin pakko tulla hehkuttamaan toimivaksi todettua niksiä, joka sai mut lähes pomppimaan ilosta. Luin nimittäin jo useampi kuukausi sitten jostain blogista, että pitkät verhot oikenevat ikkunalla, kun ne vaan suihkuttelee kosteiksi ja jättää kuivumaan. Vähän olin skeptinen, mutta kun toi silitys on mun inhokkikotityö numero uno, oli tätä pakko kokeilla. Ja se toimii!


Vasemmalla siis kuva verhosta, joka on napattu ikkunaan suoraan kaapista. Oikealla kuvat suihkuttelun ja kuivumisen jälkeen. 

Yritin saada vielä lähikuvan taitoksista, joita mä en ainakaan saa koskaan kokonaan katoamaan silittämällä. Ei kai ne nytkään täydellisesti kadonneet, mutta lopputulos on vähintäänkin yhtä hyvä kuin mun tunnin silitysurakan jälkeen. Mä en aio enää koskaan silittää yhtäkään verhoa!


Pitäisköhän vaihtaa verhot vielä johonkin toiseen huoneeseen, kun tää urakka muuttui just näin helpoksi ja vaivattomaksi :)
6 kommenttia :

 1. Kiitos hyvästä vinkistä. eipä ole toi silittäminen munkaan mielipuuhia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan. Ainakin tähän paksuun puuvillaan konsti tehosi ihan hyvin.

   Poista
 2. Kiitti vinkistä ;) Ja ihanat verhot muuten <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti konsti toimii teilläkin.

   Poista
 3. Mistä noin ihania verhoja saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on Marimekon "Unessa". Tätä ei enää liikkeissä myydä. Omani onnistuin hankkimaan nettikirppikseltä.

   Poista