.

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tunari teippaa
Pitkästä aikaa kuvia portaikosta. Eipä siinä oo pahemmin mitään kuvattavaa, joten ei tuota viitsi kovin usein blogissa esitellä.


Paljon valkoista seinää ja ainoa yksityiskohta on toi Askosta hankittu teksti, joka jostain syystä näyttää tässäkin kuvassa olevan ihan vinossa, vaikka sen oikein vatupassin kanssa asensin.


Portaikon päällä on kattoikkuna, joka on kyllä tosi jees. En vaan oo tässä kuuden vuoden aikana uskaltanut yrittää sitä pestä.


Tällä kertaa kuvien napsimisella oli jopa jokin tarkoitus. Tunari nimittäin onnistui kolhimaan pisimmän kaiteen maalipintaa ihan urakalla, kun irrotin siitä pallovaloja. Ei ois iso juttu paikkamaalata, mut miten pystyy lapsiperheessä maalaamaan porraskaiteen niin, ettei siihen kukaan sotke käsiään? Ajattelin siis lykätä kyseisen homman hamaan tulevaisuuteen.


Onneksi on ystäväni "teippi", joka suostui pelastamaan mut hetkellisesti.


Ei ehkä kovin pitkäikäinen ratkaisu, mutta se saattaakin olla hyvä juttu. Vois muuten se maalaushomma lykkääntyä useammalla vuodella.

Maalaamisesta puheenollen; vetäisin just ensimmäisen "pintamaalikerroksen" makkarin seinään ja vaatehuoneen oveen. Samalla sain pienimuotoisen slaagin tajutessani, miten monta maalattavaa väliovea meillä onkaan. Eihän ne itse ovet niin pahat maalattavat oo, mut ne karmit. OMG.

Ovien maalaaminen ei muuten myöskään oo tälleen arkena ihan järkevin juttu. Innolla odotan ensimmäisiä kädenjälkiä märässä maalipinnassa. Ne on muuten vissiin niitä kuuluisia elämänjälkiä ne. Vähän niinku toi porraskaidekin.6 kommenttia :

 1. Hieno idis tuo teippi peittämään kolhut..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan ei enää ota silmään ne kaiteesta lähteneet maalit. Valitsin kuitenkin sellaisen teipin, johon ei pahemmin kiinnitä edes huomiota.

   Poista
 2. Toi teippi on kiva. Meillä juuri kaakeleiden maalausprojekti lopussa, ja huhhuh :) Onnea omaan projektiisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sitä projektiahan riittää. Joka ovipinta vaatii 3 kerrosta maalia ja meillä on pelkästään makkarissa 3 väliovea. Tätä menoa nää on maalattuna vappuun mennessä :)

   Poista
 3. Tuo teippihän on tosi hieno! Älä ihmeessä ota sitä pois maalin tieltä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä luulen, että teippi saa olla paikoillaan siihen saakka, että alkaa repsottamaan. Mikään ns. ylimääräinen maalausprojekti ei just nyt houkuttele :)

   Poista