.

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Viihtyisä makuuhuone


On nyt tullut vietettyä sen verran aikaa tuolla makuuhuoneessa, että päätin ihan postailla siitä, mikä tekee viihtyisän makkarin. Tän postauksen taustalle sopisi hyvin, vaikka kevätaamujen linnunlaulu tai joku muu sellanen seesteinen ääni.


Kaikkihan lähtee pinnoista. Siitä, että seinät ja lattiat on kunnossa ja mieluisan väriset. Kannattaa panostaa materiaalivalintoihin ja työnjälkeen. Tasainen siisti pinta on kaiken A ja O.


Ja kun nää isot pinnat nyt on kivasti kohdillaan, niin seuraavaksi tärkein juttu on mun mielestä säilytys.


On ihanaa laittaa sinne seesteiseen makkariin joku kaunis säilytin, jonka voi sit täyttää ihanilla tavaroilla. Itse vaihtelen noita tavaroita tässä säilytyskorissa melko harvoin, mutta noiden tavaroiden väri tapaa jonkin verran vaihdella. Jokin aika sitten valitsin sinne tehosteväriksi Barbie-pinkin. Aika ihana.


Mutta se, mikä tekee makuuhuoneesta viihtyisän, on ne yksityiskohdat. Ja meillähän niitä riittää. Oon viime päivinä panostanut näihin ihan erityisesti. Kun ripottelee makkariin jännittäviä tavaroita vähän yllättävinkiin paikkoihin, saa sisustukseen särmää ja yllätyksellisyyttä.

Itse yllätyin ihan mielettömästi, kun hetki sitten imuroidessani astuin kauniin listan päälle siihen ruuvikohtaan. Ihan älyttömän jännä yksityiskohta!!
Myös vaatehuoneen ovesta poistettu ripa luo just sitä jännitystä sisustukseen. Koskaan ei tiedä, pääseekö sieltä vaatehuoneesta enää ulos. Tästä saa vielä jännittävämmän jättämällä sen rivan sinne makuuhuoneen puolelle.

Yöpöydälle oon kerännyt tollaisen asetelman, jossa on hyvin erilaisia esineitä kivasti järjesteltynä Yhdessä ne näyttää kuitenkin tosi hyvältä ja tuovat mun mielestä tähän huoneeseen sitä kerroksellisuutta.

Mitäs tykkäät meidän makkarista? Mitkä jutut sun mielestä tekee makuuhuoneesta viihtyisän?

* ja jos jonku mielestä se maalipinta ei ollut ihan priimaa, niin johtuu ihan siitä, että toteutukseen on käytetty lapsityövoimaa ja jämämaalia.

Kivaa lauantaita!10 kommenttia :

 1. :) Heh. Viihtyisän tekee ainakin puhtaat petivaatteet ja pedattu sänky :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Nyt kun meilläkin on nää muut jutut näin kohdillaan, niin vois vaihtaa taas lakanat ja nauttia tunnelmasta ;)

   Poista
 2. Siis mun kriteereillä sulla NIIN on homma hallussa! Noilla mennään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tekstistähän ei mitenkään huomaa, että keskeneräisyys jotenkin häiritsis mua :)

   Poista
 3. No voisko makkari enää parempi ollakaan?? Varsinkin nää yksityiskohdat, ihan MIELETÖNTÄ!!!! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on yllätyksellisyyttä kerrakseen. Vähän erilainen makkari :)

   Poista
 4. Nää on just hyviä vinkkejä siihen, miltä meidän uudessa kodissa tulee seuraavan puolen vuoden aikana näyttämään!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täähän on sulle sit tosi ajankohtainen juttu. Mua ihan alko jännittää, et millaisia värejä teidän maaliteloista löytyykään :)

   Poista
 5. Kivat vinkit viiyhtyisyyden luomiseen....:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös? Mä panostin tällä kertaa vähän enemmän noihin yksityiskohtiin. Harmi vaan, etten oo vielä niihin kunnolla tottunut ja taas aamulla meinasin kompastua listaan :)

   Poista