.

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Ripustaudun roikkumaanLöysin jokin aika sitten kirpparilta jotain, mitä en edes tiennyt tarvitsevani. Onneksi meillä oli näille paikka valmiina, koska muuten olisivat jääneet ostamatta.


Roikkumishärpäkkeet myytiin ilman naruja, mutta hinta oli mun  mielestä kohtuullinen, 4€. Niinpä marssin Clasulle köyttä hakemaan. Vasta jälkikäteen mietin, et saattoi myyjä hetken miettiä, kun muut raahasivat kotiinsa pääsiäisruokia ja trullikarkkeja ja sit meikäläinen hakee pelkästään kestävää köyttä, jossa vois aikuinenkin roikkua.


Tällä paikalla oli aikoinaan sellainen vauvakeinu, kun neiti oli pieni. Ne ripustuslenkit vedettiin sellaisella supermassalla kiinni oviaukkoon, ettei niitä sais varmasti irti vaikka haluaiskin. Nytpä niille on taas käyttöä.


Perheen nuorin jäsen pyörii renkaissa jatkuvasti, mutta yllättävän hyvää tekee itsellekin vähän käydä tossa rankaansa roikottamassa.


Kovin suuria heiluriliikkeitä tässä ei pysty vetäisemään, mutta mun mielestä se on vaan positiivinen asia. Yllättävän hyvin noita on oppinut myös väistelemään, koska päivisin niitä on ihan turha napata välillä pois. Toistaiseksi oon sitä mieltä, että ostos kannatti. Nyt mulla on vaan muutama kymmenen metriä tota köyttä ylimääräisenä. Mitähän sillä tekis...4 kommenttia :

 1. Aika hauska idea :) tuossa varmasti roikkuis meilläkin koko perhe :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi täälläkin on roikkumisintoa riittänyt :)

   Poista
 2. wautsi, mäki tahon...meilläkin ois koukut valmiina... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä oikeesti kivat ja helppo ottaa välillä pois. Tekee yllättävän hyvää käydä itsekin välillä roikkumassa hetki.

   Poista