.

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

HoukutuksiaTällä kertaa tarjoilen teille Lumia-kuvia. Kävin nimittäin ruokatunnilla saattamassa itseni kiusaukseen KN2-liikkeessä.Eilen jaoin Facebookin puolella kuvaa ko. verkkokauppaan saapuneista Muumi-, Niiskuneiti- ja Hattivatti-lampuista. Pakkohan mun oli käydä katsomassa niitä heti livenäkin.


Tollanen pienin Hattivatti ois niin kiva. Ja kyllähän se sopis meidän Aarnioiden mukaan tyylillisestikin. Mutta mihin se sopis sitten sijoitettavaksi?


Olihan tuolla tietenkin monta muutakin ihanaa houkutusta. Noi Qualyn omenat on jotenkin tosi hauskat.


Ja kyllä mulle kelpais yks Light Housekin.


..enkä mä näillekään sanoisi "ei".

Siellä ois muuten ollut Normann Copenhagenin Norm 69-valaisimet -40%. Meinasin jo napata pienimmän mukaani tytön huoneeseen, mutta sitten aloin miettiä, riittäisikö siinä valoteho. Mallikappaleena ei sellaista tietenkään mun silmiin osunut, joten en uskaltanut ostaa. Osaisko joku sanoa, riittääkö toi valaisin yleisvaloksi ylipäätään, vai vaatiiko lisäksi muuta valaistusta? Hinta ei nimittäin ollut ollenkaan paha.

Kyseessä ei muuten oo minkäänlainen yhteistyöpostaus. Vaikka toki mä mielellään jonkun näistä tuotteista ottaisin, jos sellaista mulle tätä markkinointia vastaan tarjottais "wink wink".

Arvatkaas muuten, poistuinko pieni Hattivatti kainalossa?


4 kommenttia :

 1. mitä tommonen muumi lamppu kustantaa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienin S-koko maksaa 169€. Melko hintavia kyllä, mutta silti aika vastustamattomia :)

   Poista
 2. Ihana tuo Hattivatti ja kyllä se taisi poistuessa sun kainalossa roikkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätin itsenikin, enkä sitä (vielä) ostanut. En yksinkertaisesti keksi sille mitään järkevää paikkaa. Meillä on niin älyttömästi valaisimia, että jostain pitäisi varmaankin malttaa luopua, että tämän voisi kotiuttaa.

   Poista