.

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kevätauringossa



On se jännä, miten auringonpaiste ja puhtaat ikkunat tekee kämpästä paljon kivemman. Puhtaat ikkunat nimittäin meillä tarkoittavat olohuoneessa sitä, että sälekaihtimet voi nostaa hetkeksi kokonaan ylös ja päästää kaiken valon sisään. 


Ja pakkohan sitä on sitten napsia kuvia samoista nurkista ihan vaan siitä ilosta, ettei niitä kuvia oo pakko yrittää mitenkään käsitellä valoisammiksi.


Kollaasiseinä tarvitsisi kipeästi keväistä päivitystä. Seuraavaksi on sulkien vuoro lähteä seinältä, mutta kiva printti on vielä hakusessa.


Tällä kertaa haluaisin seinälle jotain muuta kuin tekstiä, joten vinkkejä otetaan vastaan. Ripaus väriä on keväällä sallittua meilläkin.



Yläkuvasta voi joku tarkkasilmäinen bongata meidän ainoan pääsiäiskoristeen. "Munapipo" pääsi puupään kalloa lämmittämään. Aika mauton, mutta kun ei sitä munaakaan pääsiäisen aikana pöytään saatu.

Huomenna saattaa olla tiedossa blogihiljaisuutta. Täältä oli yllättäen torstaiaamun ja keskiviikkoillan kaikki koneet täynnä, joten lennähdänkin Helsinkiin jo huomenna aamusta. Onneksi rakas ystäväni lupasi majoittaa mut nurkkiinsa yhdeksi yöksi. Ei huono ratkaisu ollenkaan, vaikka kotona meneekin taas vähän säätämiseksi.

Oikein aurinkoista tiistaita kaikille. Mä en meinaa vieläkään tajuta, ettei tänään oo maanantai.


6 kommenttia :

  1. Ihana aurinko :). Olet ollut reipas jos ikkunat jo pesty..huoh. Meillä on vielä se edessä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän ikkunat ei oo pesty "jo". Ne on nimittäin pesty "vasta". En nimittäin viime vuonna pessyt joka pintaa, joten periaatteessa oon vuoden myöhässä ikkunanpesujeni kanssa :D

      Poista
  2. Täytyisi myös ottaa itteä niskasta kiinni ja pestä ikkunat, huoh! Näyttää tosi upealta kuvissa:) Mukavaa minireissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä sais osan ikkunoista pestä jo uusiksi, mutten todella aio sitä tehdä.
      Reissu on työpainotteinen, mutta onneksi pääsin kaverin luo yöpymään ja parantamaan maailmaa :)

      Poista