.

torstai 3. huhtikuuta 2014

Vartin valinnatEilen jo kerroinkin, että ehdin tekemään tiistaina vartin pikapyrähdyksen Asematunnelin Tigerissa. Aina sieltä jotain mukaan tarttuu, vaikka nyt oli ajan lisäksi rajoitteena vähäinen tila laukussa. 


Ihania 3 kappaleen teippirullapakkauksia piti ostaa heti kaks. En osannut päättää, mutta eipä nää paljon maksaneetkaan.


Tosta pisarateipistä taitaa tulla mun suosikki. Häpeillen myönnän, että mulla on niin paljon teippejä, ettei ne mahtunut enää siihen yhteen laatikkoon. Tarttis ehkä alkaa urakalla teippaamaan, koska tätä menoa multa jää näitä vielä perinnöksikin.


Tytön huonetta ajatellen ostin matkapyykkinarun nimellä kulkevan härpäkkeen. Täähän on nimittäin värikkäämpi kopio siitä mun Granitista ostamasta "ripustinnarusta". Ja toki näitä ois saanut aika monta sillä hinnalla.Täytyy viikonlopun aikana sovitella tätä huoneeseen. Ehkä tälle löytyy sopiva paikka jostain.


Ja viimeisimpänä... Onko tää ees todellista...


..eli meillä on taas yks jäykkä tyyppi lisää. Tää makso vitosen, joten en mä voinut sitä ohittaa. Onhan tää kieltämättä tosi halpisversion näköinen niiden kahden muun rinnalla. Tässä puupinta on käsittelemätön, jalusta ei oo ihan suora, joten tyyppi vapisee ja keikkuu. Lisäksi noi ruuvit ja lovet menee vähän miten sattuu.


Mut kyllä se toistaiseksi kelpaa mun koruja pitelemään.

Lisäksi neiti sai tuliaisiksi pierutyynyn. Ihan älytön menestys :) Mut en nyt alkanut sitä kuitenkaan tänne kuvaamaan :)

Mä haluun Tigerin tänne! Heti! Nyt!10 kommenttia :

 1. siis miten ihmeessä sie noita puutyyppejä saat itelles metästettyä koko ajan? aivan ihania..pistäs seuraava tyyppilöytö arpoen ja voitto miulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo koskaan ennen törmännyt näihin edullisesti missään. Ekasta maksoin melko paljon kirjakaupassa, mut nyt on kaks tyyppiä tupsahtanut eteen ihan peräjälkeen. Jos näitä vielä tulee, niin harkitsen arvontaa. Ehkäpä sit seuraavilla tasasatasilla. Siihen on melko pitkä aika metsästää :)

   Poista
 2. Mäki haluun tigerin tänne! Tai ees sinne teille :)
  Kivoja löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulle myös riittäis, että ois alle 100km päässä. Ihana kauppa.

   Poista
 3. Ihania löytöjä! Toi jäykkä tyyppi on magee! Ja pierutyyny kuulostaa sellaiselta, että olisi kyllä hitti meilläkin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voinut vastustaa, kun halvalla sai. Pierutyynyn hohto on jo vähän himmentynyt, mutta on se ainakin vielä ehjä.

   Poista
 4. Hah, pierutyyny! :D halvat ja hyvät huvit on parasta. :)
  Tigeristä kyllä tarttuu matkaan aina jotain, piipahdin eilen myös tigerissä ja haluaisin uudelleen. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens reissulla mun pitää kuulemma tuoda tekokakka (emmäkestä!!!) Mua harmitti ihan älyttömästi, kun en saanut sitä pisarakuosista sateenvarjoa tuotua, kun sitä ei ois koneeseen saanut ottaa.

   Poista
 5. Meiltä löytyy yks tuollainen tyyppi - kivoja on! Ja Tiger, oispa se hitusen lähellä. Mut huomenna kiepsautan itteni Helsinkiin ja ehottomasti Tigerissa pitää piipahtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teetkivoja löytöjä myös. Siellä on niin sopiva hintataso, että voi huoletta sortua turhuuksiin.

   Poista