.

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

DIY: raitaaOli pakko lopulta koittaa virkata myös se mustavalkoraidallinen tyynynpäällinen. Tää on itse asiassa ollut vetoketjua vailla jo ainakin kuukauden. 


Tällä kertaa tein vaihtelun vuoksi vähän kapeammat raidat kuin tohon ensimmäiseen harjoitusversioon.


Kyllä mua vähän häiritsee toi, että toinen lanka kuultaa väkisinkin läpi, mutta eipä sille mitään voi. Noissa vaaleammissa väreissä sitä ei ihan yhtä hyvin huomaa.Iski ihan älytön väsymys, kun aamupäivän ulkoilun jälkeen söi mahansa täyteen. Päiväunet ois luksusta, mutta meillä kun ei niihin oo mahdollisuutta, niin täytynee keittää kahvit.

Kivaa sunnuntain jatkoa :)

14 kommenttia :

 1. Ihanat tyynyt. Tuollaisen virkkaamista olen itsekin miettinyt mutta kun on niin monta virkkaushommaa kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Virkkaus ei todellakaan oo mikään mun lempparijuttu, enkä oo siinä edes erityisen taitava. Onneksi tällaiset yksinkertaisemmat jutut onnistuu melko hyvin.

   Poista
 2. Mä tykkään kovasti, että se toinen väri kuultaa läpi - tuo jotain ulottuvuutta :) Kivalta näyttää! Pian on muuten ilmestyykin uusi Virkkuri kirja, sitä odottelen kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ehkä en oo vaan tottunut tuohon, kun niin vähän ylipäätään virkkaan. Toivottavasti uudessakin kirjassa on yhtä kivoja juttuja. Kovin montaa en tosin oo tästä ensimmäisestäkään toteuttanut.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Vähän liian hidasta hommaa mun makuun :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. Ei oikeesti oo vaikeeta. Mä en nimittäin kestä seurata ohjeita, mutta tän tajus ekalla lukemisella ja sit voi siirtää ohjeet sivuun.

   Poista
 5. Uuh uuh uuh. Täydellisiä. Sä oot niiiiiiin taitava!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tää taitaa olla helpoimmasta päästä toteuttaa, joten ei muuta ku lankakauppaan ;)

   Poista
 6. Wauuuu. Todella hienot :)).

  VastaaPoista