.

tiistai 8. huhtikuuta 2014

DIY: arskat
Siipalla on tänään synttärit. Se kuuluu siihen miesryhmään, jolle on ihan älyttömän vaikea tai jopa mahdoton ostaa mitään järkevää. Kysyn joka vuosi, mitä haluais ja aina se on lopulta jotain sellaista, jota on lahjaksi mahdotonta ostaa. 

Tänä vuonna mission impossible oli aurinkolasit. Eihän sellaisia voi toiselle ostaa! 


Onneksi soveltaminen on sallittua. Olisin hakenut lahjakortin, jos oisin tiennyt, missä niitä tiettyjä laseja edes myydään. Mutta ilman sitä tietoa oli lopulta pakko tehdä lasit itse.

Tytön laseista oli meille jäänyt tollanen säilytyspussi, joka piti tietenkin harhautusmielessä hyödyntääTadaa! Custom made-arskat. Haettiin näissä vähän sellasta Uuno Turhapuro meets Petri Nygård-tyyliä. Eiks oo päheet?


 Varsinaiset lasit saa herra sitten ostaa ihan itse, noilla seteleillä, jotka nätisti (?) teipattiin sankoihin kiinni.


Tein mä kakunkin. Ihan sellaisen pienen ja helpon. Vielä en tiedä, miltä se maistuu, mutta sisältä se näyttää aika tyttömäiseltä.


Onneks päältä edes aavistuksen rouheemmalta.

Kivaa tiistaita.


10 kommenttia :

 1. Huikeee idis nuo lasit! :D Tuommonen viritys pitäski joku kerta tekasta.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän piti miettiä, et miten toteuttais. Mä en yleensä tykkää antaa rahaa lahjaksi, mutta nyt se oli järkevin vaihtoehto.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli vähän erilainen lahja tällä kertaa :)

   Poista
 3. Hauskat! Mä katoin eka että sikarit liimattu sankoihin :)

  VastaaPoista
 4. mäki katoin ihan samaa et sikarit sangoissa :) mut huikee idis tuokin :) ja tuo kaakku,slurpsis minkä näköinen...kerros ny siitäki vähän, etes et mitä siihen laitoit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sikarit ois muuten oikeesti voinu toimia tossa myös, vaikkei niissä ois sit ollut sitä aasinsiltaa niihin aurinkolaseihin :)
   Kakku oli ihan peruspohjalle tehty. Väliin vispasin kaupan valmispussijauheesta mansikkatäytteen, valkosuklaarouhetta ja kermavaahtoa. Ja päälle kermavaahtoa, valkosuklaata ja ranskalaisia pastilleja rouhittuna. Kyllä se vissiin ihan syötävää oli, vaikka menin kyllä tällä kertaa helpoimman kautta :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ei lahjan saajakaan ihan heti tajunnut ideaa :)

   Poista