.

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Maalia ja murtumiaEilen jo Facebookin puolella intoilinkin Clasun uusista maaleista, joita piti tänään mennä hakemaan. Olis taas eilen värivaihtoehtoja tiiraillessa kannattanut keskittyä kunnolla, ettei ois sit maalihyllyllä tänään tarvinnut pettyä.


Olin hakemassa maalia tähän makkarin yhteen seinään, jonka tapetti on kyllä pikaisella tarkastelulla ihan ok. Mutta lähikuvat paljastavat karun totuuden. Reilu 6 vuotta rentoa asumista on jättänyt jälkensä seinään.


Mä oisin halunnut pienen purkin valkoista ja toisen samanlaisen vaaleaa harmaata, mutta eihän noita seinämaaleja ollutkaan pienissä purkeissa. Ainoa pakkauskoko oli 3 litraa. Ja kun meille jäi viimeks valkoista maalia muutenkin yli, niin ei oikein huvittanut ostaa tollasta määrää maalia yhden olemattoman seinän takia. Kauppaan jäivät.


Ostin kuitenkin tuon ensimmäisen värilastun valkoisen kalustemaalin, jolla aion koittaa vetäistä kellastuneet väliovet. Munhan on pakko päästä viikonloppuna maalisutia ja telaa heiluttamaan, kun kerran näin olin suunnitellut.


Ehkä ois fiksuinta kuitenkin ensin repiä toi makkarin tapetti alas ja aloittaa sit siitä vaatehuoneen ovesta.


Jonkin verran mun remppaviikonloppua kuitenkin häiritsee se, että lupauduin huomiseks etätöihin. Täytynee aloittaa tapettien poisto jo tänään.


Nyt joku varmaan ajattelee, et mulla ois ollut tota seinää varten joku visio. Mut ei oikeesti ees oo. Valkkasin vaan melko neutraalin väriparin ja oisin sit vetäissyt ihan fiilispohjalta.

Kivaa viikonloppua. Mä taidan nyt raivata tän alakerran siedettävään kuntoon ja siirryn sit makkaripuuhiin ;)4 kommenttia :

 1. Täältäpäs löytyi kiva ja eloisa blogi! Uusi lukija ilmoittautuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa mukaan. Täällä ei sievistellä tai hienostella yhtään, vaan vedetään rennolla meiningillä :)
   Kivaa pääsiäistä.

   Poista