.

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

On se tylsä!Tää on yks niistä päivistä, jolloin tunnit vaan loppuu väkisin kesken. Tekemistä riittäis ihan älyttömästi, mutta aika juoksee liian nopeaan.

Kotiuduin töistä, ruuvailin listat ja pistorasiat yms paikoilleen samalla kun puhuin työpuhelua. Seuraavaksi kolmas kerros maalia vaatehuoneen oveen (nää kuvat on muuten otettu ennen sitä kolmatta kerrosta) ja eka maalaus makuuhuoneen oveen ja karmeihin. 

Pyykkiä, ruuanlaittoa, sähköpostia, syömistä ja sitten kello onkin jo näin paljon. Arhg!Telatessa ja sutiessa on paljon aikaa miettiä. Nyt päällimmäiset ajatukset on nää kaks:
 1. Olihan noi ovet nyt menneet hirveeseen kuntoon. Miten ne voi olla niin kellertävät, vaikka ne 6 vuotta sitten ihan perusvalkoisella vetäisin??!
 2. Kokovalkoiset seinät makkarissa on toki tosi raikkaat ja tuovat valoa, mut onhan se nyt tylsä!


Oon  miettinyt, että leikkaisin ja teippaisin johonkin osaan jotain kuvioita, mutta mitä? Ja pitäiskö mun kuitenkin virittää se Granitista ostamani muistilappu-kuminauha-ripustusnipsuhässäkkä tälle seinälle? Ja mitä teen niille pyöreille kirpparilöytö-retropeileille, jotka tällä seinällä ennen majailivat?

Nyt otetaan vinkkejä ja neuvoja vastaan enemmän kuin mielellään. Tää huone on niin pieni (sängyn ja tän seinän välissä taitaa olla kulkutilaa alle metri), joten mitään kovin "ulkonevaa" en viitsi tähän ees ajatella.


Kiire on tietty maailman huonoin tilanne tällaiseen suunnitteluun ja visiointiin, mutta koska vihaan keskeneräisyyttä, niin pääsiäisen pyhinä tää on pakko saada kokonaan valmiiksi. Se koko kämpän väliovien maalausurakka tulee nimittäin viemään melko pitkään.

Nyt on pakko mennä rakentamaan yks palapeli, kiitää pyykkikonetta tyhjäämään ja yrittää vielä ehtiä yhtä ja toista muutakin. Rauhallisempaa iltaa teille :)


4 kommenttia :

 1. Mullakin olisi vaikka ja mitä projekteja täällä mutta en vain saa aikaiseksi!!! Ehkä joku päivä. No stress.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on toi seinä- ja oviprojekti jo roikkuneet niin pitkään to do-listalla, et oli pakko alkaa hommiin. Ois mennyt muuten koko kesäloma niihin.

   Poista
 2. Ihan samaa mäkin funtsin, mut päädyin silti tylsästi siihen valkoiseen. On se silti raikas ja niin seesteinen <3 mitä väriä sulla muuten tulee tekstiileistä tms? Koska meillä on mustaa ja keltaista muissa makkarin jutuissa, ei se valkoinen tuntunut liian valkoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on makkarissa ihan täysin mustavalkoista. Nyt kyllä tarvii varmaan keksiä jotain muutakin pientä lisäksi, kun harmaa poistui kokonaan tapetin myötä. Ihan täysin mustavalkoinen taitaa olla jopa mulle liikaa :)

   Poista