.

maanantai 7. huhtikuuta 2014

DIY: on sillä mittaa...Varmaan aika moni meistä on joskus manannut liian lyhyttä puhelimen laturipiuhaa. Voin kertoa, et kun alkaa päälystämään sitä johtoa hama-helmillä, niin ei tee hetkeen mieli valittaa.


Idea ei oo oma, vaan törkeesti netistä napattu, mutta pitihän sitäkin kokeilla. Enkä sit voinut antaa periksi ja luovuttaa, vaikka kyseinen homma alkoi tossa 30 cm kohdalla tuntua ärsyttävältä ja typerältä.


Leikkasin kynsisaksilla helmen auki. Mun mielestä paras keino sen laittamiseen johdon ympäri, oli ne samaiset sakset. Kärjet helmen sisään ja väänsin saksilla helmen auki.


Lyhyellä matikalla äkkiä laskettuna helmiä meni 194 kpl. Hermot meni jo paljon aiemmin.


Maltan tuskin odottaa, et noita helmiä alkaa löytyä laukun pohjalta. Mut on se aika hauska ja taatusti erilainen. Niihin meidän muihin latureihin ei samaa tuunausta oo tulossa.


Nyt tää menee juomaan iltakahvit. Kivaa alkanutta viikkoa teille kaikille.
Takatalvi ei muuten ainakaan vielä yllättänyt, vaikka viikonloppuna pesin talvivaatteet varastoon ja käytiin vaihtamassa jo renkaatkin. Toivon, ettei yllätäkään.


6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Joskus täytyy kokeilla myös niillä isommilla, jotka vois vetäistä vähän paksummankin piuhan päälle. Ihan heti ei kuitenkaan huvita siihen ryhtyä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ei oo vaikeeta, kun keksii oikean tekniikan helmen avaamiseen. Mut on se aika hidasta. Ja tylsää :)

   Poista
 3. Kivan näköinen, mutta uskon että on tosiaan ollut hommaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tossa mitenkään älyttömän kauaa mennyt, mut vähän tylsää hommaa.

   Poista