.

lauantai 4. tammikuuta 2014

Yksin kotona, eli laaja kuvapläjäys



Silloin harvoin, kun oon yksin kotona, ei ekana tuu mieleen alkaa siivoamaan ja kuvailemaan kotia. Sen takia meiltä ei niitä laajempia kuvia oo juuri blogissa vilahdellut. Avoimessa tilaratkaisussa kun on se hankala juttu, että sohvalla röhnöttävä siippa tai lattiatyynyillä nököttävä jälkikasvu ovat sit väkisinkin joka kuvassa. 

Nyt kuitenkin päätin pikaisesti napsia näitä kuvia. Mun oma aika on sen verran rajallinen, etten alkanut kuvia varten sen kummemmin puunaamaan. 


 Heti tähän alkuun kuuluu taas pakollinen valitus väliovien kellastumisesta. Miten noi on alle kuudessa vuodessa muuttuneet noin hirveiksi...





Koska mun oma aika nyt sattui ajoittumaan iltaan, piti sytytellä kaikki mahdolliset keinovalot. Ei mitään maailman parhaita kuvia, mut eipä sellaisia oo tässä blogissa nähty koskaan ennenkään.
Saako näistä edes jotain parempaa käsitystä meidän kompaktin kodin alakerran tiloista?










Osaa kuvista jouduin vähän käsittelyllä kirkastamaan, joten ainakin tässä viimeisessä sen väreissä huomaa. Voi kevät, tule jo, että meillä taidottomilla kuvaajillakin ois joskus mahdollisuus saada siedettäviä otoksia.

Sellaista täällä. Nyt alan henkisesti valmistautumaan illan matsiin. Mä kuulun siihen kieroutuneeseen porukkaan, joka katsoo MM-lätkää aina ihan into piukassa ja tarttis usein sen nitronkin kielensä alle ;)



16 kommenttia :

  1. Voi elämä, mahtaia kuvia teidän kodistanne! Niin tyylikästä, että näkisin ihan sisustuslehden sivulla nämä, ihan oikeesti!!! Oma aika on täälläkin kortilla ja kuvailut ja just ne laajemmat ei kyllä arkena onnistu ollenkaan!
    Mut on hurautettu tuohon sm-liigaan, kun mies on Porista kotoisin ja vannoutunut ässä-fani:D
    Kivaa, nitrotonta(!) iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just ja just selvisin ilman nitroja. Huomisesta Suomi-Ruotsi finaalista en sit tiedä :)
      Kiitos ihanasta kommentista ja kivaa loppuiltaa teille.

      Poista
  2. Kaunista!!! Ihana värimaailma teidän kodissa, tykkään! Niin, ja mahtavia yksityiskohtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos ihanasta kommentistasi. Ja kivaa loppuiltaa teille.

      Poista
  3. Kauniita kuvia! Mistä nuo ihanat sudenkorennot ovat?

    xxx
    E
    http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Sudenkorennot oon joskus tilannut Paloranta Online-verkkokaupasta. En kyllä yhtään tiedä, ovatko vielä valikoimissa.

      Poista
  4. AI vitsi, teillä on keittiö tuossa kohti! Ja noin iso eteinen. Ja ihanat keittiöntuolit, miten mä oon nää missannut. Mäkin ootan tällästä hetkee että sais kerranki siivottuu ja perheen helkattiin että sais ees pari kokonaiskuvaa kämpästä. Hienoa teillä on kyllä, inanaa sanoisimpa. Siiloa odotelles :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olitpa saanut monta kivaa asiaa yhteen kommenttiin. Kaunis kiitos :)
      Jännä nähdä, koska Siilo kotiutuu. Sitä ennen kyllä ois hiontaa ja maalaushommaa tiedossa :/

      Poista
  5. ompas teil kivan näköstä. ja tuo keittiö on kivan mallinen.ite aikanani haaveilin samantyyppisestä ratkaisusta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mä oon ollut melko tyytyväinen tilaratkaisuihin, vaikka meidänkin kämppä on 80-luvulla rakennettu. Kyllähän niitä neliöitä saisi mielellään olla enemmänkin, mutta kyllä me tänne mahdutaan :)

      Poista
  6. Kiva nähdä tällaisia kokonaisuus-kuvia teiltä! Meillä on kanssa lähes aina huusholli siinä kunnossa että kuvat rajataan johonkin yksittäiseen kynttilä-pyttyyn... :D
    Kaunis ja toimivan näköinen kokonaisuus tämä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Eipä tällaisia tuu usein napsittua. Lisäksi on itse niin sokea sille asialle, ettei lukija välttämättä hahmota tiloja kokonaisuudessaan. Tiukalla rajaamisella pystyy kyllä kivasti luomaan illuusion siististä kodista :)

      Poista
  7. Tosi kivoja laajakuvia! Taidat tykkää raidoista, hih ;)

    VastaaPoista