.

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Jottei totuus unohtuisi


Viime aikoina blogiin on päätynyt niin "siivottuja" kotikuvia, että pitää välillä myös vilauttaa sitä karua todellisuutta. Koska meillä tuunaillaan ja väsäillään kaikenlaista, näyttää meillä myös useinmiten just siltä. 

Äskeisen lyhyen askarteluoperaation jäljiltä keittiössä näyttää tältä.Mutta saatiin me jotain tehtyäkin. Ehkä näistä vois tehdä sellaisen johtopäätöksen, että purkkihulluuskin on periytyvää.

Sain muuten vihdoin aikaiseksi askarrella yhden taulun. Tää on taas näitä mun halvalla-ja-helposti -projekteja. Kuva netistä, tulosta ja laita kehyksiin.
Marimekon Unessa-kuosi päätyi siis tauluksi. Taulu ei tosin päätynyt vielä mihinkään.Tiedossa on pari mahdollisesti postauksetonta päivää. Starttaan huomenna taas reissuun, mutta enköhän mä viimeistään viikonloppuna ehdi taas postailemaankin. Elättelen varovaista toivetta, et mulle jäis reissussa edes hetki shoppailuaikaa. Jos sellainen ihme käy, niin ihan varmasti siitä kuulette :)

Kivaa keskiviikkoa.6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Googlen kuvahaulla löytyy vaikka mitä kivoja juttuja tulostettaviksi tauluiksi :)

   Poista
 2. Meidän keittiönpöytä on aina tuon näköinen. Melkein viis vee askartelijan-alku pitää siitä huolen että roinaa riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ihan noin hurjassa jamassa yleensä oo, mut kyllä siihen kummasti aina romua kertyy.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Helppo DIY. Vielä kun keksis sille paikan.

   Poista