.

maanantai 13. tammikuuta 2014

Toteutunut haave



Heippa kaikille ja terveisiä Tallinnasta. 
Ostokset jäi tolla reissulla niin vähäisiksi, ettei mulla nyt juuri mitään sellaista oo esiteltävänä. Sinänsä harmi, koska mä veikkaan, ettei himoshoppailulla ois mitenkään saanut tätä univelkaa ja väsymyksen määrää, jonka toi kulttuurin harrastaminen aiheutti. Aion vetää peiton korviin heti, kun saan tän julkaistua :)

Onneksi perjantaina saapui kotiinkuljetuksella yksi vuosien haave ja hetki sitten ehdin avaamaan paketinkin.



Tää on yksi niistä asioista, josta oon haaveillut vuosia, mutten oo koskaan keksinyt sopivaa paikkaa. Lopulta päätin luopua keittiön raitaisesta magneettimaaliseinästä ja siihen pienempi Silo mahtuu just sopivasti.




Seinälle tää ei valitettavasti vielä pääse, mutta kokeilin tökätä koloihin Tigerin ostokset fiilistelläkseni.




Tilasin Silon nettikaupasta Nest.co.uk. Oli mun eka ostos tuolta ja voin kyllä lämpimästi suositella. Tuote oli alessa ja toimitettiin kotiovelle viidessä arkipäivässä. Vaikka toimituskulut oli suhteessa melko kalliit, jäi kokonaishinta alle 250 euroon. Kyllä siinä taas useamman kympin säästi.

Toivottavasti teidän viikonloppu sujui hyvin. Aion kahlata kaikki kivat blogit läpi vasta huomenna. Siinä onkin melkoinen urakka, kun on kolmen päivän postaukset rästissä.
Energisempää alkanutta viikoa teille.






8 kommenttia :

  1. Tuo on kyllä super-ihana ja haaveissa täälläkin :) Sopisi hyvin meidän eteisen mustalle seinälle. Minnepä tuo ei sopisikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täähän sopisi vaikka mihin, jos vaan seinätilaa riittää. Meillä sitä on yllättävän rajallisesti, mutta löytyipä paikka lopulta. Onneksi tästä on tämä pienempikin koko. Ei nimittäin montaa senttiä jää tilaa :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Tästä on haaveiltu kyllä todella pitkään. Uskon, että tälle on myös keittiön seinässä paljon käyttöä.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kauneus ja käytännöllisyys samassa tuotteessa. Tykkään itsekin kovasti. Design-klassikoiden parhaimmistoa.

      Poista
  4. Upea. Sopii teille niin hyvin. :) Ja kiitos tuosta verkkokauppavinkistä. Siellä on näköjään yksi kuolaamani valaisin paljon edullisempi kuin Suomessa ja siihen oli ilmaiset postaritkin. :) Mutta täytyy ensin hieman säästää ennen kuin pystyn tilaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan odotan innolla sitä pientä remppainspistä ja sitä, että jaksan vaivautua maalikauppaan.
      Tuolla nettikaupassa on niin paljon ihanuuksia, että hulluksi tulee. Parhaat löytämäni design-tarjoukset on aina olleet tuolla.

      Poista