.

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Viikonlopun ylijäämää ja pari löytöä





Viikonloppuna tuli napsittua kuvia ihan huvikseen, kun oli piiiitkästä aikaa mahdollisuus kuvata valoisaan aikaan. Päätin näitä nyt sit julkaista ilman sen suurempaa tarkoitusta.




Palikat on mun mielestä edelleen kivat, vaikka ne on nököttäneet tossa jo ainakin puoli vuotta. Tuohan ne samalla ripauksen väriä meillekin.




Toi euron kaulanauhakin on sit jäänyt käteen vähän pidemmäksi aikaa. Mä ajattelin silloin joskus laittavani sen vaan tohon odottamaan parempaa ideaa. -No sitä ideaa ei sit vaan oo tullut.




Valokirjain paljastaa lähikuvassa salaisuutensa. Täähän on nimittäin oikeasti sininen. Mä vaan silloin joskus dc-fixasin sen mustaksi, enkä viitsinyt ees yrittää taiteilla teippiä tonne koloon.




Possun viiksetkin on pysyneet paikoillaan jo pari kuukautta. Tämänkin piti olla vaan väliaikainen kokeilu, mut on toi vaan jotenkin hauskempi noin.




Noi lasirasiat ostin joskus Halpa-Hallista, kun mietin Vitriinin ostoa. En mä noihinkaan oo juuri sisältöä keksinyt, joten ei mun ehkä kannata sitä aitoa kuitenkaan sit hankkia. Onhan ne kauniita, mut mitä niihin voi oikeesti laittaa?




Pari päivää sitten poikkesin Eurokankaalle ja roudasin sieltä kotiin ihanan puurullan.




Tossa pitäis olla 25 metriä salmiakkinauhaa. Kyllä sillä jo hetken tuunailee. Hintaa oli alle 7€. Varsin kohtuullista mun mielestä.




Kotiuduin kirpparilta ihan just ja sieltä kannoin kotiin toisenkin valosarjan. Jollain oli tainnut olla pihabileet, kun pakkauksia oli useampi. Hintaa 13€ ja toimivat valot. 




Vielä en tiedä, päätyvätkö nämäkin ulos (etupihalle tai parvekkeelle) vai löytyiskö näille paikka sisältä.
Mihin te nää sijoittaisitte? Mä tykkään ihan hirveesti niistä toisista, jotka on terassilla markiisin kannakkeissa kiinni. Saavat olla talvenkin.

Nyt tää lähtee noutamaan tyttöä prinsessassynttäreiltä. Kivaa illanjatkoa :)




18 kommenttia :

  1. Vau mitä löytyjä ja tuunauksia blogi täynnä! Itse en osaa keksiä uudelleenkäyttöjä tavaroille, mukava katsoa mitä kaikkea saat aikaan. Missä päin kirppareilla kuljet, kun noin makeita löytöjä teet? Tahdon minäkin... :)

    Elviira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi kivasta palautteesta :) Koluan kirppareita eniten Vaasassa, mutta ainakin kerran kuussa myös Seinäjoen suunnalla.

      Poista
  2. Kiitos näistä inspiroivista kuvista! :) Mukavaa reipasta viikkoa sinne! :)

    VastaaPoista
  3. Mistä ostit lamput? Haluun kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suvi-Kirppikseltä. Viimeisessä hyllyvälissä ihan lähellä sitä keskikäytävää. Käy ihmeessä huomenna kattoos, jos vielä ois. Olin nimittäin ite siellä alle tunti ennen sulkemisaikaa ja silloin niitä ainakin vielä jäi.

      Poista
  4. Moi kirpparihai, ku kerkeis itekki pyörähtää.
    Mulla on noi Clasun valot, tosi himmeet, pitää olla tosi pimeää että ne kajastaa edes vähän. Taitaa ne Granitin versiot olla paremmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on noi Clasun valot ennestään terassilla. Kyllä ne sielläkin ihan hyvin menee, kun ei oo ainoa valonlähde. Meillä on etupihalla ja partsillakin jo ennestään lamppu, joten ehkä noi siinä mielessä menis kumpaan vaan.

      Poista
  5. Vaasan Suvikirppis ihan paras! Psst. 19.10 S:joella Rytmikorjaamon kirppis..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Ja niin ihanan lähellä meitä :) Rytmikselle ois kiva päästä, mutten vielä tiedä, tuleeko lähdettyä, kun on luvattu niin kurjia ajokelejä.

      Poista
  6. Voishan noihin rasioihin laittaa ihan vaan vaikka pähkinöitä? :)

    Onko noi palikat itse tehtyjä? Tuli heti idea itsekin vääntää moisia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut niissä välillä purkkaa. Noihin ei kuitenkaan kovin paljon mitään mahdu.
      Palikat oon tuunannut vanhoista lapsuusajan kirjainpalikoista. Oon kyllä miettinyt, et noita ois tosi helppo sahata itsekin ja tuunailla mieleisiksi.

      Poista
  7. Ihania löytöjä ja upea tuo A valaisin, itsekin tahtoisin kirjainvalaisimen, mutta paikka on vielä hieman kysymysmerkki mihin sellaisen sijoittaisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin käyn jatkuvasti kiertämässä niitä Annon kirjaimia, mutten keksi paikkaa enkä osaa valita kirjaintakaan :)

      Poista
  8. Ihana toi raitataulu!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitataulu on ihan omaa tuotosta. A4:nen, teippiä ja Dymotekstit. Helppo DIY.

      Poista
  9. Ihana blogilöytö ja kaunis koti teillä! Jään mielellään seurailemaan :)

    VastaaPoista