.

maanantai 19. tammikuuta 2015

Käytetty karhuTaas saa arkena kärsiä siitä, että oli viikonloppuna laiska ja saamaton. Arkena kun ei oo mitään toivoa siitä, että ehtisi kuvailemaan yhtään mitään valoisaan aikaan. Keinovalokuvilla siis mennään.


Sain vihdoin vaihdettua sohvatyynyihin päälliset ja ihana Marimekon Unessa-päällinen pääsi lopultakin käyttöön. Ostin pandan käytettynä Löytö-blogin Johannalta jo ennen joulua. On taas vaan vähän kestänyt tää käyttöönotto.


Mulla on kyllä joku ihan käsittämätön fiksaatio tähän kuosiin. Siinä on just sopivassa suhteessa väriä ja mustavalkoisuutta. Ja mua miellyttää myös aina ripaus lapsellisuutta. Sisustuksessakin.


Vaihdoin samalla muutkin päälliset, kun olivat pesun tarpeessa. Niissä ei tosin oo mitään uutta, mutta vaihtelua kumminkin.

Kiitos muuten vielä kaikille arvontaan osallistuneille. Erityiskiitos kivoista kommenteistanne ja lämpimästi tervetuloa myös muutamalle uudelle lukijalle.Täytyy taas lähiaikoina arpoa jotain omia teelmöksiä, kun ootte niin rohkeita niitä kokeilemaan. 

Hyvää alkanutta viikkoa. Mua jo jännittää, miten tarkenen parin päivän päästä mennä töihin. Luvattu ihan älyttömästi pakkasta. Tänään jännitin vain sitä, pysynkö pystyssä. Täällä on jalkakäytävät sileää peilijäätä, eikä hiekkakaan ole toistaiseksi hidastamassa luisua.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti