.

lauantai 3. tammikuuta 2015

DIY: Never againOstin joskus pari vuotta sitten huuto.netistä satsin erilaisia ja eri kokoisia kukkarolukkoja, kun halvalla sain. Nyt kun vihdoin ja viimein kokeilin niitä väsätä, voin täysin ymmärtää sitä myyjää. Mäkään en nimittäin enää koskaan ikinä milloinkaan aio tehdä näitä.


Ensin sitä piirtää jokaiselle omat kaavat, leikkaa kankaat ja ompelee hienosti vuorit ja kaikki. Sitten liimaa kehykset kankaaseen yhden puolen kerrallaan ja odottelee kivumista ikuisuuden. Ja kun vihdoin on homma siinä mallissa, että pääsee naputtelemaan kehyksen paikoilleen, niin pieleen menee.


Nakuttelin hienosti nahkapalojen välissä, ettei kehyksiin jäisi jälkiä. Eikä itse asiassa jäänytkään. Mutta kun huomasin kankaan liikkuvan aavistuksen kehyksen sisällä, päätin vielä vähän naputtaa lisää. Siinä vaiheessa kehys sanoi "naks" ja koko teelmös oli roskiskamaa. Tästä viisastuneena annoin muiden jäädä vähän löysälle, mutta epäilen, ettei ne tuu kovin pitkään käyttöä kestämään.

Seuraavaksi kokeilen kiristää noita pihdeillä. Mutten tänään. Ottaa ihan liikaa aivoon aina kun joku juttu menee pieleen loppumetreillä. Näin ollen uuden vuoden lupaukseni on se, etten aio koskaan enää tehdä näitä lisää. 

Mutta enpä ois tätäkään tiennyt näin hankalaksi hommaksi, ellen olisi kokeillut. Enkä onneksi menettänyt montaakaan euroa. Enemmän ottaa päähän aina kun joku juttu ei onnistu. 

Kivaa iltaa ja rentouttavaa viikonlopun jatkoa.


6 kommenttia :

 1. Munkin on siis paras olla kokeilematta näitä. Olenkin epäillyt ettei kukkaroiden teko ole sellaista "tekasin pikaisesti pari uutta" kuten moni antaa ymmärtää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kokeilla kannattaa. Mä uskon, että tää on paljon välineistä kiinni, miten onnistuu. Ja varmaan kokemus tois uusia oivalluksia. Mulla vaan ei hermo kestä, kun aina ei kaikki onnistu just niinku oli ajatellut :)

   Poista
 2. Hei tuo on niin koettu. Olin myös kerran väsännyt virkaten hienoja, omasta mielestäni ,heh, kukkaroita ja kun aloitin asentamaan noita pirskatin kukkarolukkoja niin pieleen meni. Omasta mielestäni mä en ole mikään tumpelo tuollaisissa, mutta kaikki pilasin ja ei tullut mieleenikään niitä käyttää. Mutta kaipa siihenkin omat juttunsa on jos niitä ihmiset onnistuu saamaan myyjäisiin myyntiin. Kiva blogi sinulla ja klikkasin itseni jäseneksi. Tervetuloa myös vastavierailulle Kristallikimaraan, jossa sisustellaan, tehdään käsitöitä ja kokeillaan kosmetiikkaa. http://kristallikimara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös luulen, että tähän täytyy vaan löytää oikea tekniikka ja oikeat työkalut ja sitten onnistuu. Itse aion kyllä näiden suhteen luovuttaa.
   Kiitos ja lämpimästi tervetuloa mukaan. Tulen ehdottomasti vastavierailulle :)

   Poista
 3. Pakko sun on vielä kerran kokeilla, isän antamalla työkalulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kokeilla sitten, kun oon henkisesti valmistautunut mahdolliseen uuteen pettymykseen :)

   Poista