.

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Olipa kerran.....siisti keittiö. Siitä on tosin jo viikon verran aikaa, mutta tuli silloin napsittua kuvia varastoon. On nimittäin aika harvinaista, ettei jossain oo rasvaisia sormenjälkiä, ketsuppitahroja tai leivänmuruja.Maltoin lopultakin kartuttaa Siirtolapuutarha-lautaskokoelmaani neljään. Ei tuntunut yhtään niin pahalta, kun osti yhden kerrallaan.

Olin tosiaan tässä vaiheessa ihan yksin kotona. Nyt vilkaisu keittiöön saa mut lähinnä turhautumaan. Mistä toi roju pöytätasoille kertyykään ja miten on mahdollista, että ruokatahroja on myös pöydänjaloissa. ..ja niitä leivänmuruja, niitähän riittää.

Muistakaahan käydä osallistumassa kesäiseen arvontaan täällä.


6 kommenttia :

 1. Meil kans pysyy sen hetken siistinä ja sit taas näyttää ihan kamalalta :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On oikeesti ihan älytöntä, miten äkkiä keittiöstä tulee epäsiisti. Kuvat täytyy napsia heti kun rätin tiputtaa kädestä, muuten on väkisin myöhässä :D

   Poista
 2. Siis niin tuttua :) Itelläni on tapana ostaa palkkapäivänä joku lautanen tai kuppi - siitä se kokoelma pikku hiljaa karttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on oikeasti loistava tapa hankkia. Samalla tulee vähän palkittua itseään palkkapäivänä. Harmi, kun tili tulee vaan kerran kuukaudessa ;)

   Poista
 3. Mistä olet löytänyt tuon ihanan "taulun" täynnä lokeroita? Tosi ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lokerikko on Vitran valmistama Uten Silo II. Omani tilasin Englannista, koska oli alessa noin 100€ halvempi kuljetuksineen. Myöhemmin löysin samanlaisen mustan käytettynä Suomesta. On kyllä monikäyttöinen ja sopii mihin tilaan tahansa.

   Poista