.

tiistai 8. heinäkuuta 2014

The WallViimeksi jouduin kuvailemaan uudistunutta olohuoneen seinää kiireellä iltahämärissä ja futispeliä väistellen. Eilen oli lopultakin aikaa kuvailla olohuonessa ihan rauhassa, joten tässäpä niitä otoksia nyt tulee.


Oon kyllä älyttömän tyytyväinen siihen valoisuuteen, mitä vaalea seinä taas mukanaan toi. Eikä kuitenkaan tarvinnut luopua siitä elävästä pinnasta, josta jo vanhassa seinässä tykkäsin.


Ihan vielä en viitsi alkaa murehtimaan sitä, miten tosta tekstuuripinnasta joskus pääsee eroon, jos alkaa täysin kyllästyttämään. Se on sit sen ajan murhe.


Yllättävän paljon muuttui koko huoneen ilme, vaikka hyllyt ovat melkein ennallaan, eikä tavaratkaan oo vaihtuneet.


Sen kuitenkin näiden kuvien jälkeen päätin, että meidän seuraava telkkari sais olla valkoinen. Aika paljon paremmin toi töllötin tosta valkoiselta seinältä silmille pomppaa.


Vaikka oon useampaan kertaan miettinyt, että tänään valitsisin eri värisen lattian kuin silloin yli 6 vuotta sitten, niin kyllähän se toistaalta tuo kivasti särmää nyt, kun meillä on enää pelkästään valkoisia seiniä.


Nyt kun viimeinenkin tapettivuota on meidän asunnosta revitty roskikseen, voin todeta, että olo on aika helpottunut. Mä en vaan taida olla tapetti-ihmisiä. Aika ihana tietää, ettei tarvi ainakaan tässä asunnossa enää raaputtaa yhtäkään tapetinpalaa liisterimössöisillä käsillä irti seinästä.

Mitenkäs te ootte viettäneet helteistä kesäpäivää? Me ollaan pyöräilty, syöty jätskiä, lojuttu terassilla ja maattu rannalla. Aika täydellistä.


12 kommenttia :

 1. Ah iloisesti töissä, kansliassa vaatimattomat 26 plussaa...huoh... että hikisesti meni pvä ja mahtaa mennä koko vko ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin palaan maanantaina takaisin töihin. Onneks on vielä reilu viikko säästössä elokuulle. Toivotaan, että lämpöä riittää vielä silloinkin. Tosin sisätiloissa tollaiset asteet on melkein kidutusta.

   Poista
 2. Viileässä toimistossa, ja illalla kuumassa pihassamme. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse palaudun viileään toimistoon maanantaina. Toivottavasti meilläkin on kuumia iltoja terassilla vielä silloinkin :)

   Poista
 3. Kivoja yksityiskohtia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tavarat eivät näissä hyllyissä pahemmin vaihdu. Oon niin surkea asettelemaan mitään mihinkään.

   Poista
 4. Minäkin kamppainen toisinaan aika raskaastikin tammilattiamme kanssa. Toisaalta tuo mukavasti sitä puunsävyä, mutta toisinaan tummuus ahdistaa niin paljon... Ihania pikku yksityiskohtia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lattiat on yks niistä asioista, joiden väriä tekisi mieli vaihtaa vähintään vuoden välein :)

   Poista
 5. Valkoisen maalin vaikutus on kyllä aika ihmeellinen. Raikastaa kummasti yleisilmettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Näin kesällä ero entiseen ei varmaan edes tunnu niin suurelta kuin pimeämpään aikaan.

   Poista