.

perjantai 11. heinäkuuta 2014

Onko vähemmän sittenkin vähemmän?Meidän keittiössä on esineet ja asiat vähentyneet vähitellen. Koko kesä on toistaiseksi menty täysin ilman verhoja ja monet muutkin jutut ovat joutaneet kaappien uumeniin.


Viime viikolla jääkaapin ovesta lähti jääkaappirunous sekä muutamia muita juttuja ja nykyisellään sekin on melko tyhjä.Myös toinen puoli alkaa olla melko yksinkertaistettu. Rouheutta tuovat noi tavaramerkiksi muodostuneet ryppyiset tekstiilit. En nimittäin oo vielä keksinyt, miten ne pysyis käytössäkin siistin sileinä.


Eihän tässä kovin isoja muutoksia entiseen kuitenkaan ole, mutta nyt kun olohuone on saanut muutamia väripilkkuja, alkaa keittiö vaikuttaa jotenkin turhan steriililtä.


Oonkin tässä miettinyt, pitäiskö repäistä ja laittaa jotkut sellaiset verhot, joissa ois jotain väriä. Vielä en oo uskaltanut (enkä jaksanut), mutta mitäs mieltä te ootte? Mä aion kyllä ensin ehkä kokeilla vain jotain värikästä esinettä, ettei tuu turhaan ommeltua. Kesähelteillä ei oikein sekään meinaa huvittaa.10 kommenttia :

 1. Mie taas näen tuossa ikkunassa semmosen annon salmiakki ruutuisen sirkus verhon. .ois magee se musta valkea lila. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollenkaan huono idea. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 2. Kaunista ja ihanan vähän tavaraa esillä :). Ja mä en todellakaan tiedä miten keittiöpyyhkeet voi pysyä rypyttöminä :)) hahah.. En usko, että se on mahdollista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ikinä "stailaa" kuviin mitään, mutta sitten omakin katse aina kiinnittyy just tällaisiin juttuihin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Välillä tuntuu, että keittiössä on jo vähän liiankin tyhjää, mutta on helpompi siivota ja enemmän tilaa touhuta.

   Poista
 4. Näyttää oikein kivalta :) Pitäs taas itsekin alkaa oikein katselemalla katselemaan omia nurkkia, että voisiko sitä jotenkin vielä selkeyttää :) Toisaalta tykkään, että on jonkin verran tavaraa, sen antaa vähän kodikkuuttakin :) Aurinkoista päivää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On just vaikeinta löytää se kultainen keskitie. Mäkin tykkään, että tavaraa on esillä, eikä ole liian tyhjää, mutta helposti menee liian sekaiseksi.
   Ihanaa kesäpäivää sinulle myös.

   Poista
 5. Kesällä sitä jotenkin aina kaipaa vähän vähemmän "roinaa" ympärilleen. Mun mielestä näyttää kivalta, selkeältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä totta. Kesällä alkaa ahdistaa kaikki ylimääräiset jutut.

   Poista