.

lauantai 26. heinäkuuta 2014

Sitä saa, mitä tilaa?..tai sitten ei. Tilasin jokin aika sitte Marimekon alesta kivan Taapeli-koristetyynynpäällisen. Mä ajattelin, et täähän menis kivasti nykyisten olohuoneen tyynyjen seurana. 

Tuotetiedoissa oli oikein erikseen mainittu myös värit: valkoinen, harmaa, vaaleanturkoosi. Katsokaas, miltä se mun tilaama tyynynpäällinen sitten näyttikään...Miten onnistuinkaan napsimaan noin älyttömän huonot kuvat. Se eka kuva on lainattu täältä

Kangas on toki sama ja tuote oikea, mutta kyllä toi nyt mun mielestä melko paljon poikkeaa tuotekuvasta. Oon kuitenkin niin laiska ja saamaton, etten jaksanut palauttaa. Ellen keksi tälle mitään käyttöä, niin ainahan mä voin vaikka tän arpoa jossain välissä. Ehkä tää sopis jonkun muun värimaailmaan vähän paremmin.

Mulle tuli väkisin tästä vähän huijattu olo. Mitä mieltä te ootte? Oonko itse tyhmä, etten ajatellut, että voin saada jonkun ihan muun kohdan kankaasta omaan päälliseeni, kuin tuotekuvassa oli? Ärsyttää silti!

Tänään muuten on pitkästä aikaa tyttöjen ilta. Vaatekriisi pukkaa päälle uhkaavasti. Mitä tällaisilla keleillä voi pukea päälleen a) sulamatta ja b) näyttämättä ihan juntilta?9 kommenttia :

 1. No eipä kyllä näytä tilaamaltasi päälliseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei munkaan mielestä. Toki tajuan, että kangas on sama, mutta olisi pitänyt mun mielestä ilmoituksessa asiasta mainita. Siinä kun oli vielä lueteltuna ne väritkin, joita omassani ei juurikaan ole.

   Poista
 2. No ei tosiaan oikein samalta näytä! Saattais sopia meille :) Terv. Mummi

  VastaaPoista
 3. Hmm..no joo, kyllä itsekin oisin vähä pettyny tyynyyn, jos nimen omaan tuota tuotekuvaa vastaavaa tyynyä havittelisin! Taapelistahan saa niin montaa eri sävyistä ja tyylistä tyynyä, että ihme etteivät ole tuotekuvauksessa maininneet? Tai en äkkisältään huomannut mainintaa, että tyynyn kuosi ei välttämättä vastaa tuotekuvaa. Mutta arvo pois, osallistun vaikka heti! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan ollut mitään mainintaa, että voisi poiketa kuvasta. Lisäksi oli vielä lueteltu noi kuvan päällisessä olevat värit, joita ei tässä omassani juurikaan ole. Kyllä ärsytti.
   Katsotaan, miten päällisen käy :)

   Poista
 4. Oho! Onpa erikoinen juttu! Ei näytä samalta tosiaankaan:D

  Kivaa tyttöjen iltaa:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun mielestä myös on aika lailla eri näiköinen :)
   Tyttöjen ilta oli tosi kiva ja terassikelit kohdillaan.

   Poista
  2. No mun mielestä myös on aika lailla eri näiköinen :)
   Tyttöjen ilta oli tosi kiva ja terassikelit kohdillaan.

   Poista