.

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Jurmoa kerrakseenJoihinkin kuoseihin tai kuvioihin vaan ihastuu ilman mitään järkevää syytä. Jostain muodostuu "ikirakkaus", johon ei kyllästy koskaan, vaikka välillä vaihtelun vuoksi säilöisikin kaappiin. Toiset taas tulee ja menee, eikä jälkikäteen voi käsittää, miten on voinut koskaan pitää sellaista esillä. Vielä en osaa sanoa, kumpaan ryhmään Marimekon "Jurmo" kuuluu. 


Koralli-keltaiseen kankaaseen ihastuin täysin yllättäen alelaaria penkoessani ja jotenkin mystisesti kuosi on sen jälkeen pompannut silmille monissa paikoissa ja tuotteissa. En voinut vastustaa kiusausta, kun turkoosi-vihreä versio osui silmiin verkkokaupan alessa. Pakko oli klikata metri kotiin. Siitä sitten hurautin eilen pari pikaista tarranauhallista tyynynpäällistä edellisten seuraksi sohvaa piristämään.


Iloista värien sekamelskaa on nyt tullut katseltua muuten mustavalkoisessa ympäristössä muutama kuukausi ja jotenkin se tuntuu aika kivalta. Sitä en vielä osaa sanoa, päätyvätkö kaikki väripilkut syksyn myötä kaappien ja komeroiden uumeniin. Syksyä ylipäätään en halua vielä ajatella.


Aika pienistä jutuista sisustus lopulta muodostuu ja muuttuu aivan erilaiseksi. Onneksi niin; eihän meillä päättämättömillä tuuliviirisisustajilla ois muuten rahaa ees ruokaan.

Helteistä ja nautinnollista alkanutta viikkoa teille kaikille.


2 kommenttia :

  1. Ihanasti sopii tyynyt "lautasien" kanssa. Ainut mikä minua häiritsee, on sohvan väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sohva on meillä varmasti seuraava vaihtoon menevä huonekalu. Mulla ei oo vaan aavistustakaan siitä, millaisen tai minkä värisen haluaisin. Tää väri on nimittäin 9 vuoden aikana osoittautunut älyttömän käytännölliseksi ja armolliseksi.

      Poista