.

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Rahakätkö?Edellisessä postauksessa valitin, etten mielestäni saanut ihan sitä, mitä tilasin. Onneksi postiin kolahti jotain tilausta vastaavaakin. Uus lompakko, jonka hankintaa oon jahkaillut varmaan vuoden päivät. 


Lompakko on sellainen asia, jossa voi vähän räväyttää. Pääsääntöisesti se on kuitenkin syvällä laukun uumenissa, joten räikeämpi versio saattaa olla jopa helpompi löytää.


Mäpäs sitten valkkasinkin tällä kertaa tällaisen riemunkirjavan entisen tylsän mustan tilalle.


Mä oon tässä välissä kitkutellut vuoden kangaskukkarolla, josta oikean kortin löytäminen tarkoittaa aina koko korttinipun selaamista. Ehkä tässä on nyt riittävästi lokeroita jokaiselle muovinpalalle.


On muuten yllättävän haasteellista löytää sellainen lompakko, joka täyttää kerralla mun kaikki kolme vaatimusta. Siinä pitää olla riittävästi korttipaikkoja. Siinä täytyy olla vähintään yks vetoketjullinen lokero ja se pitää pystyä sulkemaan nepparilla (tai jollain vastaavalla systeemillä).
Mä kuulun siihen porukkaan, jolla ei koskaan oo yhtään käteistä, joten seteleitä varten mä en välttämättä tarvitse tilaa ollenkaan.
Mitkä jutut teillä ratkaisee lompakon valinnassa?2 kommenttia :

  1. Voi miten hieno! Onko Marimekollakin nahkaisia lompakoita? en ole ennen nähnytkään..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ainakin kahta kokoa. Tää on se isompi. Värit taitaa vaihdella vähän sesongeittain, tai sitten oon vaan asioinut aina sellaisessa myymälässä, jossa valikoima on suhteellisen suppea :)

      Poista