.

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Satasen sänkyYks kaks yllättäen se lopulta löytyi. Nimittäin se puoliparvisänky. Se tuli eilen vastaan paikallisella fb-kirpparilla ja pienistä logistisista ongelmista huolimatta sänky saatiin eilen satasella uuteen kotiin ihan ovelle tuotuna. 

Kyseessä on siis melko hyväkuntoinen Ikean Kura-sänky. Nimi sopii muuten näille keleille ihan loistavasti.

Sänky on mitä ilmeisemmin ollut aiemmin koottuna vähän eri tavalla ja sen takia pitikin heti vähä tuunailla. Levyt ovat toiselta puolelta valkoiset ja toiselta vaaleansiniset. Koska ei viitsitty sänkyä ihan paloiksi purkaa, jäi osa vaaleansinisistä osista näkyviin- liitutaulutarraa päälle ja hyvä tuli.
Ekat taideteokset on jo sängyn alle taiteiltu ja liidut odottavat uutta inspiraatiota.
Mänty ei oo mikään mun lemppari, mut ehkä mä sitä ton verran siedän. Hionta ja maalausoperaatio ei todellakaan houkuta niin paljon. Voihan noita puuosiakin vähän teippailla joku päivä.


Fatboyt on just hyvät tonne ja sängyn alle onkin rakennettu ahkerasti majaa.


Joutuu kyllä vielä tekemään saman jutun, jonka joskus aikoinaan tein omalle parvisängylleni. Aion nimittäin nitoa yksivärisen kankaan tonne sälepohjaan kiinni, ettei lakanan reunat aina repsota noista väleistä. Myös uusi patja täytyy hankkia. Vanhan sängyn patja on ihan liian pieni, joten viikonloppuna pitää varmaan lähteä patjakauppaan.

6 kommenttia :

 1. Kivan sängyn löysit. Kelpaa tuossa unet ottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin nukkuja on tyytyväinen. Ja sehän on tärkeintä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Puoliparvea on etsitty pitkään. En kuitenkaan halunnut hirveästi sijoittaa tähän, kun oletettavasti tää ei kuitenkaan kovin montaa vuotta kelpaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ei se nyt niin hirveen nopeesti löytynyt. Tätä alettiin metsästää syksyllä säkkituolien saavuttua.

   Poista