.

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Neiti AikaAloitettiin viime viikonloppuna pieni tuunausprojekti. Neiti O:n huoneen kello kun ei enää vanhassa Unikkokuosissaan kelvannutkaan. 

Tää on joskus kauan kauan sitten ollut pyökinvärinen, mutta joutui pensselin alle jo vuosia sitten. Nyt vaihdettiin taustakuva.


Viisareiden takaa kuultaa paperin toiselle puolelle piirretty hahmo. Siinä olikin kriisinaihetta kerrakseen, joten olkaa niinkuin ette huomaisikaan. 
Taiteilijat tapaavat olla aika temperamenttisia ;)

Pelkkä taustan vaihtaminen ei kuitenkaan riittänyt, koska kelloon piti saada myös numerot. Eilen kipaisin Halpa-Hallista tarranumerot, jotka pieni potilas (joo, meillä on kuumetta ja oksutautia) tänään liimasi paikoilleen.Kyllä nyt kelpaa katsella kellonaikoja oman huoneen seinältä. Jännä nähdä, miten usein tota taustakuvaa pitää jatkossa vaihtaa.


Tänään yritän pysyä mahdollisimman paljon omissa oloissani. Vedän Relaa ja Actimelia ja yritän pysyä terveenä. Huominen työreissu menee huomattavasti kivemmin oksentamatta.

Koittakaahan tekin pysyä terveinä.12 kommenttia :

 1. Kenenkäs näköiskuvat kelloon on päätynyt?

  VastaaPoista
 2. Voi tuollaisen kellon haluaisin minäkin....noilla kuvilla juurikin..:)

  VastaaPoista
 3. Äffä inspiraatiota tänään blogissani, kiitos on se ihana!

  VastaaPoista
 4. Määkin tuunasin viimeviikolla kellon, pakko aina vähän päästä pisteleen omiaan! ;D
  Tämä on kyllä aikas ihana, varmasti hymyilyttää tuota vilkaistessa vaikka olisi vähän jo myöhässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun tanssija-kello oli kyllä mielettömän hauska :)
   Mä yritän nyt kovasti noudattaa omaa uudenvuodenlupaustani siitä rakkaudella sisustamisella Tääkään kun ei välttämättä oo se maailman tyylikkäin vaihtoehto.

   Poista