.

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Duunasin dinonKetään ei varmaan yllätä, et meikäläinen tykkää näpertää kaikenlaista. Sen lisäksi mä tykkään tehdä palapelejä. Mitään jättimäistä en oo edes yrittänyt saada kasaan sen jälkeen, kun prinsessa -"anteeks, se oli vahinko" saapui osaksi perhettä :)


Kun törmäsin Suomalaisessa kirjakaupassa diy-dinosaurukseen, mun oli ihan pakko saada sellainen.


Ei tossa oikeesti puolta tuntia mennyt. Ehkä vartti.


..mutta kuinkas sitten kävikään. No sit kävi taas se vahinko, kun neiti oli tunkenut styracosauruksen omaan postilaatikkoonsa (älkää kysykö miksi). Ei kestänyt dinon niska, vaan pää irtos ja niska meni poikki.


Onneksi kuumaliimalla saatiin tuunattua dinon pää paikoilleen ja nää kuvat on napsittu kyseisen operaation jälkeen. Kaula katkes tosta ensimmäisen nikaman edestä, mut ei sitä kirkasta liimamöykkyä onneksi edes kuvista huomaa.


Yhtään en tiedä, mitä mä tälläkin sit teen. Mut on se jotenkin hauska. Harmi, että on noin heiveröinen. Muuten ripustaisin tohon sarveen vaikka sormukset.

Täällä on vietetty ensimmäistä lomapäivää rennosti. Lojuin keskellä päivää sohvalla lukemassa hyvää kirjaa ja pyöräytin omena-päärynäpiirakan (yllätin itsenikin). Ihanaa, kun voi vaan olla tekemättä mitään. Kovasti kyllä huvittais kipaista varaamaan pitkästä aikaa kirpparipöytä. Ja se makkarin seinäkin on maalaamatta. Onneks tässä on vielä muutama päivä aikaa suorittaa rästihommia.4 kommenttia :

 1. Jee mulla on ollut tollainen dino lapsena ysärillä! : D
  Kiva että niitä tehdään taas/edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä tiedä, jos tää on löytynyt jostain Suomalaisen kirjakaupan ysärivarastosta :) Jäänyt vaan myymättä ja unohtunut "hetkeksi".

   Poista