.

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Valmista tuli (tällä erää)Tänään on taas hullu huhkinut hiki päässä 6 tuntia tauotta. Ekana saatettiin loppuun eilen aloitettu tytön huoneen pieni sisustusprojekti ja lopuksi siivottiin (lue: minä siivosin) aika lailla koko kämppä. Viimeinen matto tosin roikkuu vielä ulkona.


Ei tuolla tytön huoneessa mitään niin ihmeellistä tapahtunut, mutta jotain kuitenkin. Eilisissä kuvissa jo näkyikin vaihtuneet verhot. Bo Boot saivat lähteä pyykkikoriin ja Kivet ripustettiin tilalle. Tyttö valitsi verhot kaapista itse ja yllättäen valinta miellytti myös allekirjoittanutta.


Sängyn mielellään vaihtaisin puoliparveen, mutta kivaa ja kohtuuhintaista ei oo kuukausien kuluessa tullut kertaakaan vastaan. Puoliparven alle mahtuis kivasti noi jättimäiset Fatboyt, jotka nyt päätettiin tukkia nurkkaan. Niillä on tosin tapana vallata kaikki vapaa lattiatila heti kun silmä välttää.


Vastavaloon(kaan) en osaa kuvata, mutta eipä tuolla huoneessa oo paljon vaihtoehtoja. Ehkäpä näistä kuitenkin selviää uusin Muurame-tuunaus. Autonkuvat nypittiin pois ja teipattiin tähänkin liitutaulua tilalle. Toisessa lipastossa sitä oli jo ennestään.


Kuten kuvasta näkyy, tähän on piirrelty jo useammat kuviot ja pinta on aika rouhea :)


Lipastojen välissä lepäävän pöydän ääreen mahtuu nyt kaverikin, mutta uusi pidempi levy ois tosi kiva hankkia. Ei vaan oo ihan yksinkertainen ostos tollainen kolmimetrinen levy.


Teippailtiin samalla Palaset-laatikosto uusiksi ja kiikutin keittiön kaapista aiemmin tuunatun samanlaisen kaveriksi.
Kunhan joskus saan luvan vaaleansinisen seinän maalaamiseen, alkaa huone olla aika kiva (mun mielestä).

Nyt on mentävä hellan ääreen ja väsättävä jotain ruokaa. Allekirjoittanut kun on tosiaan niin idiootti, ettei koskaan malta keskeyttää projektiaan niin turhan asian kuin syömisen takia.

Kivaa lauantaita. Illalla jännätään Putouksen hahmokisan voittajaa.

6 kommenttia :

 1. Kivalta näyttää, ja voi tuota ihanaa päiväpeittoa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton peiton mä oon ihan omin pikku kätösin virkannut vuosia sitten mammalomalla. Tais olla vähän tekemisen puutetta, kun oon moiseen ryhtynyt :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Pienin askelin on edetty parempaan päin. Värien sekamelska on rauhoittunut tosi paljon muutamassa kuukaudessa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Onneks Antsku voitti. Mie oisin muuten romahtanu :)

   Poista