.

torstai 27. maaliskuuta 2014

Asioita paikoillaan


Hitaasti ne asiat, tavarat ja pienet jutut on alkaneet loksahtamaan paikoilleen, vaikka tuntuu, ettei aika taas riitä mihinkään ja kämppä on koko ajan kaaostilassa. Tänään heräsin klo 4.00 ja suuntasin päiväksi Helsinkiin. Illalla kuitenkin vähän siivoiltiin tytön kanssa ja saatiin muutama kuvakin räpsittyä.


Silmä on alkanut tottua tohon yllättävään Barbie-maaliin ja seinä on oikeastaan aika kiva. Ferm Livingin korikin päätyi ainakin toistaiseksi lelujen säilytyskäyttöön.


Uus kierrätyssänky on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi ja saatiin valokirjaimesta sopivan himmeä yövalo tytön huoneeseen. Ilmaisprintti-taulu muistuttaa siitä, ettei ne kummitukset korkeampaankaan sänkyyn pääse, kun niitä ei oo olemassa.


Toinenkin tuunattu Palaset-laatikosto on pitänyt krääsän järjestyksessä ja kynätkin on järjestettyinä purkkeihinsa.


Kolhuiset Muuramet peittyivät jokin aika sitten tarran alle ja nyt joskus kauan sitten tuunattu jakkarakin sopii huoneeseen jo ihan loistavasti.

Ehkä tää tästä... Nyt on pakko alkaa valmistautumaan unille. Onneks huomenna on perjantai!


10 kommenttia :

 1. Minä päätin tällä viikolla alkaa remppailun ja meillä myös koti täydellisessä kaaostilassa. Suojapaperia siellä täällä, tavarat evakossa ja maalipurkit vaeltavat huoneesta toiseen. Ehkä se tosiaan tästä: tsemppiä kaaoksen kesytykseen sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on just se rempan ärsyttävin osuus. Maalaaminenkin on tosi kivaa, mutta inhoan niitä suojapapereita, teippejä ja telojen pesemistä :) Tsemppiä teille myös. Onneksi lopputulos palkitsee.

   Poista
 2. Tosi hienoja tuunauksia olet tehnyt! Ja kivalta näyttää muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monia juttuja vielä tekisin toisin, mutta oon päättänyt jo vuosia sitten, että mulla ei oo täyttä päätösvaltaa tytön huoneessa, kun se ei kerran mun ole :) On tultu kuitenkin pitkä matka parempaan suuntaan viimeisen vuoden aikana.

   Poista
 3. Kivalta näyttää kaikkiaan. Hienot tuunaukset ja varmasti mimmille mieluinen tuo huone! Ihanaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä neiti tykkää. Ei oo edes kaivannut toista Robin-taulua, joka jouduttiin ottamaan alas sängyn vaihdon yhteydessä :)
   Ihanaa viikonloppua teille <3

   Poista
 4. Tosi kican näköistä:-) mistä tuollaista tarraa saa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa on tehty liitutaulutarralla, jota saa halvimmalla Halpa-Hallista (2m maksaa alle 5€). Osa on dc-fixillä, jota myy Vaasassa tällä hetkellä ainakin K-Rauta. Sinooperista oli viimeks häipyneet kaikki myynnistä, eivätkä osanneet sanoa, onko enää tulossakaan :(

   Poista