.

torstai 14. toukokuuta 2015

Spice up your lifeKivaa torstaita. Tulipa tarpeeseen tämä(kin) vapaapäivä. Oli aika hienoa herätä kuudelta ja tajuta, ettei tarvikaan lähteä töihin. Päivä on silti ollut täynnä hommaa. Lauantaisen pop up-kirppiksen kamat alkaa olla vihdoin kasassa ja kämppääkin oon vähän samalla siivoillut. Ruuan päälle piti vetäistä pikku päikkärit, jotta jaksaa huomenna töissä. Iltahan menee tietenkin jääkiekon parissa, joten aikainen nukkumaanmeno ei todellakaan onnistu.Jaksoin pitkästä aikaa puunata kaikki kiiltävät pinnat Universal Stonella ja nyt on liesituulettimesta jokainen rasvatahra hangattu pois. On muuten yks ärsyttävimmistä hommista, koska sen sais tehdä lähes päivittäin.


Kerroin jo aiemmin hamstranneeni lisää Nicolas Vahén mausteita sisustusliikkeen loppuunmyynnistä. Samalla kotiutin vihdoin ton ison oliiviöljyn, jota en oo aiemmin malttanut ostaa. Nyt on maustevarastokin kunnossa, enkä anna itselleni lupaa hankkia enempää. 

Uusin maustesekoitus testattiin tänään ja lihakastike sai erittäin hyvän vastaanoton. Mä kun maustan noi liharuuat aina ihan fiilispohjalta, kun en itse sitä syö, enkä edes maista. 

Asiasta viidenteen; onkos joku jo ehtinyt tilaamaan Lagerhausista jotain? Toimitus Suomeen pitäis nyt onnistua ja ajattelin klikkailla sieltä muutaman ihanuuden kotiin lähipäivinä. Onko jollain jo kokemusta, miten toimii? En oo vielä jaksanut perehtyä toimituskuluihin, mutta on siellä muutama sellainen juttu, jotka aion tilata postikuluista riippumatta. 

Kivaa illanjatkoa jokaiselle. Pidetään peukkuja Leijonille!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti