.

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

DIY: Pehmeä päärynäTaas vierähti vahingossa kolme päivää lorvien. Juuri mitään ei oo siis tullut tehtyä, mutta on sitten maattu senkin edestä sohvalla ja katsottu leffoja ja jääkiekkoa, sekä vaan nautittu joutenolosta. Aina ei nimittäin jaksa touhuta. 

Jotain on kuitenkin tullut tehtyäkin, kuten ommeltua kirppiskangas lattiatyynynpäälliseksi. Vähän epäilyttävältä tuo liiskaantunut hedelmä matolla näyttää, mutta toisaalta se tuo kivaa vaihtelua. Ne aiemmat tilkuista hurautetut mustavalkoiset päälliset on olleet käytössä jo yli 3 vuotta. 


Päärynän sisälle mahtuivat molemmat lattiatyynyt sellaisenaan, joten myös vanhat päälliset voi koska tahansa ottaa uudelleen käyttöön. Kankaan ostin nettikirpparilta erittäin kohtuulliseen 12 euron hintaan ja taustakankaaksi tuhosin vanhan verhon. Vetoketjukin löytyi taas varastosta.


Päärynän ulkonäkö ei varsinaisesti parane pystyyn nostettaessa, mutta ainakin se vie sitten vähemmän tilaa. Aika näyttää, riittääkö yks lattiatyyny myös kaverin kanssa jaettavaksi, vai täytyykö palata vanhaan.Lopuksi pieni mainos tulevasta Blogi Vaasan Pop Up-kirppistapahtumasta, jossa allekirjoittanutkin on jälleen myymässä omaisuuttaan. Ensimmäiset tavarat on tänään kaivettu kaapeista ja hinnoiteltu. Urakka jatkukoon. Jos siis satut olemaan Vaasan seudulla 16.5. tuu ihmeessä poikkeamaan ja tekemään löytöjä.


6 kommenttia :

 1. Aivan supersuloiselle näyttää!
  Rentoa sunnuntai-iltaa sulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ainakin toistaiseksi päärynä on myös kelvannut :)

   Mukavaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tällaiset isokuvioiset kankaat on kivoja, mutta näistä on melko hankala keksiä mitään ommeltavaa. Tällaiseen tarkoitukseen ei päärynäkään ollut liian suuri :)

   Poista
 3. Tämä(kin) kelpais helposti myös meidän olkkariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot niin taitava, että teet ite paljon hienomman :)

   Poista