.

torstai 7. toukokuuta 2015

HBDSynttäripäivä. 35 vuotta mittarissa. Sadetta ja auringonpaistetta vuorotellen, kuten elämässä yleensäkin. Kukkia ja taidetta. Synttärilahja itseltä itselle on vielä ostamatta, koska kädet oli kotimatkalla täynnä kukkia. Ehkäpä huomenna kipaisen jotain ostamaan.


Lahjoja ei tällä ikää enää saa määrällisesti paljon, mutta kun laatu on tätä luokkaa; en valita. Katsokaas miten ihanan taulun sain. Vielä se odottelee sopivaa paikkaa, mutta pakkohan se oli heti esille laittaa <3


Täytyy kyllä käydä ostamassa joku kunnollinen kehys. Myös eilen esittäytynyt sympaattinen herra Eric on kehystä vailla. Taidan pitkästä aikaa hakea valkoiset, jotta pääsevät kuvat kunnolla oikeuksiinsa.

Nyt meen nauttimaan uusimmista sisustuslehdistä ennen Suomen pelin alkua. Leppoisaa torstai-iltaa teille myös.


10 kommenttia :

 1. Ihania! Kaikki! Vielä: Hyvää Syntymäpäivää! T:Ä+I

  VastaaPoista
 2. Hyvää syntymäpäivää! Hieno taulu :)

  Itselläkin kolmevitonen siintää ihan nurkan takana. Pitääkin jo alkaa miettiä, että mitä sitä itselleen lahjaksi hankkisikaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lahjojen ostaminen itsellekin on yllättävän vaikeaa. Mä päädyin tänään pitkällisen harkinnan jälkeen sellaiseen juttuun, joka pitää tilata. En oo siis vielä tehnyt tilausta.

   Poista
 3. Oikein hyvää syntymäpäivää ja hieno on taulu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Taulu on kyllä kiva väriläiskä. Vähän jo mietin pitäiskö mun sittenkin viedä se töihin. Siellä seinät vielä huutaa tyhjyyttään.

   Poista