.

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Lomalla viimeinkin..voin ottaa iisimmin. Pari päivää on taas vietetty blogihiljaisuutta, mutta mulla on ollut hyvä syy. Oon yrittänyt ehtiä siivoamaan kämpän kuntoon ja pakkaamaan kahden naisen kamat reissua varten. Ei ihan helppo homma, kun toinen haluais pakata mukaan puolet leluistaan.


Yritän pitää tavaramäärän mahdollisimman alhaisena, koska haluan jättää tilaa ostoksille. Ainakin hamam-pyyhkeet ovat must have-ostoslistalla. 

Illalla siis meidän perheen naiset lennähtävät viikoksi Alanyaan. Blogi saa samalla viettää  ihka ensimmäistä lomaansa. Kameran pakkaan mukaan, mutta loman aikana päivittelen korkeintaan blogin fb-sivua. Toivottavasti tuliaisina on edes vähän väriä tähän kalmankalpeaan olemukseen. Ainakin tällä hetkellä säätiedotus näyttää kohtuullisen hyvältä.


Ihanaa toukokuun viimeistä viikkoa. Ihania valmistujaisia ja muita juhlia teille, jotka vietätte tulevan viikonlopun juhlimassa koulunsa päättäneitä. Nähdään kesäkuussa <36 kommenttia :

 1. Ihanaa lomaa - kyllä saa blogit jättää lomilla mielestään ja vain nauttia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on nautittu ja ladattu akkuja. Kunhan tää arkeenpaluun järkytys helpottaa, niin on varmaan taas enemmän virtaa :)

   Poista
 2. Jaaahas, samaan mestaan meidän perhe suuntaa torstaina :D hyvää lomaa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teidän loma sujuu yhtä hyvässä säässä kuin meidänkin.

   Poista