.

tiistai 12. toukokuuta 2015

Hamahelmikoruja ja menovinkki lauantailleJääkiekkomatsi vei taas allekirjoittaneen eilisen illan niin totaalisesti, etten ehtinyt blogin puolelle ollenkaan. Ajattelin tänään tulla kertomaan teille ens lauantain kivasta blogikirppistapahtumasta, mutta kun sattumalta huomasin unohtaneeni nää hamahelmikorujen kuvat koneen uumeniin, niin julkaisen samalla nekin.


Korviksia väsäsin useammat erilaiset, mutten oo saanut muita kuvattua. Yhdet roikkuvat korvissa tälläkin hetkellä, joten kestävät näköjään käytössäkin.

Mutta sitten siihen tapahtumaan... Vaasalainen modernin taiteen museo; Kuntsi tarjoaa tilat Blogi Vaasan kirppistapahtumalle lauantaina 16.5. Puitteet on upeat ja Facebookin tapahtumasivun mukaan porukkaa on ilmoittautunut mukaan jo 569! Tapahtumasivuilla on myös pieniä maistiaisia myyntiin tulevista tavaroista. Lähes kuola valuen oon niitä katsellut ;)


Kuntsiin kannattaa muuten poiketa myös tulevana kesänä, jos oot lomareissulla Vaasan suunnalla. Tulossa on Out of the Box -juhlanäyttely (12.6.-27.9.), jossa on esillä 20 kotimaisen eturivin taiteilijan uusia teoksia. Mä oon melko surkea kulttuuri-ihminen, mutta tuonne näyttelyyn ajattelin jonain kauniina kesäpäivänä tyttären kanssa fillaroida. 

Nähdäänkö kirppistapahtumassa lauantaina? Ei kommentteja :

Lähetä kommentti