.

maanantai 18. toukokuuta 2015

Vitosen värikokeilu ja BlogipolkuJoskus sitä vaan kaipaa pientä vaihtelua, vaikka aiempi vaihtoehto ois todettukin toimivaksi. Sisustusliikkeen loppuunmyynnistä oli siis pakko hankkia luonnonvalkoiset tabletit, koska joskus sitä muijiinsakin (hetkellisesti) kyllästyy. Vähän arvelutti, miten nää mätsää valkoisen pöydän kanssa. -70% alennuksellä päätin kuitenkin ottaa riskin, koska materiaali oli tota meillä vaadittua huuhdeltavaa muovia.


Ärsyttävän pitkään menee, että noi oikenee. Ovat nyt olleet pöydällä kolme päivää, mutta vieläkin vetävät mutkalle. Ei ehkä kannattais säilyttää ostoksiaan eteisen lattialla muovipussissa viikkotolkulla.


Onhan toi väriero melko selkeä, mutta haittaako tuo. Mun silmiin ei toistaiseksi satu, joten katsellaan nyt näitä jonkin aikaa. Vaivattomuus on meillä valttia, joten kankaisia ei sottapyttytaloudessa voi ajatella pöytään laittavansa.

Lopuksi vielä yks juttu; Blogilistahan loppuu, mutta samaan aikaan on ilmestynyt uusi Blogipolku-sivusto, jonka kautta voit nyt tallustaa seuraamaan myös Kotikolmion tapahtumia. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti