.

perjantai 10. lokakuuta 2014

DIY: Tapeteista tauluMeidän komerossa on jo vuosikausia nököttänyt aika monta tapettikirjaa. Muutaman kuukauden välein kaivan ne esiin ja mietin, mitä niistä vielä vois tehdä. Tällä kertaa leikkelin suikaleita erilaisista harmaista sekä vaaleista vihreistä ja turkooseista.


Oranssi örkki oli alkanut tökkiä kollaasiseinällä jo kauan sitten. Nyt kuitenkin oli pakko tehdä asialle jotain. Syksyn teemalla saksin tapetit erilaisiksi pisaroiksi ja liimailin ihan sattumanvaraisesti valkoiselle paperille.Kuten eilen Facebookin puolella arvelinkin, meni taas keinovalossa räpsimiseksi. Ei voi mitään.


Huomisen projektina onkin suuresti inhoamani verhorumba. Vielä en kyllä tiedä, vaihtuuko olkkarissa molemmat verhot, vai vaihdanko vain toisen. Taas ollaan siis suurien päätösten äärellä. 

Nyt taidan kuitenkin piilottaa imurin kaappiin, sytytellä kynttilät ja ottaa hyvän asennon sohvalla. Meillä tuijotetaan putkeen Vain elämää ja Posse. Onneksi on perjantai ja huomenna saa nukkua pitkään. Mitäs teillä on viikonloppuna ohjelmassa?6 kommenttia :

 1. Loistoidea noi pisarat! Kaunis lopputulos. Oon joskus käynyt rautakaupasta hakemassa niitä maalien värimalleja askartelua varten. Oon kade sun tapettikirjasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nää helpot ja nopeat askartelut on aina parhaita.
   Meillä on noita tapettikirjoja varmaan jotain 7. Ei niissä mitään hienoja oo, mutta askarteluun ovat kelvanneet. Vievät tosin älyttömästi tilaa ja painavat tonnin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Tätä on kyllä helppo aina fiiliksen mukaan päivittää.

   Poista
 3. Hauska tauluseinä ja ihana pisarataulu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pisarataulu oli kyllä älyttömän helppo ja nopea toteuttaa. Ois helposti voinut leikellä niitä paljon enemmänkin.

   Poista