.

torstai 16. lokakuuta 2014

Inspis iskee iltaisinPattereiden maalaus tuli mieleen ekan kerran jo pari viikkoa sitten. Onneksi tajusin silloin hakea maalin varastoon, koska tunnen jo erittäin hyvin taipumukseni innostua tällaisiin hommiin just kummallisiin kellonaikoihin. Maalausinspis iski lopulta tiistai-iltana kello 20.00.


Nää on maalattu ihan omin pikku kätösin silloin reilu 6 vuotta sitten rempan yhteydessä tarkoitukseen sopivalla maalilla, mutta silti ne on kellastuneet rumiksi. Yllättäen ne alkoi ärsyttää mua vasta siinä vaiheessa, kun patterit on lämpimät ja maalaus edellyttää jokaisen patterin jäähdyttämistä. Kerralla en siis viitsinyt urakkaa alkaa toteuttamaan, ettei palelluta tänne.


Ei näistä kauniita millään saa, mutta entistä paremmat kuitenkin.


Tästä kuvasta erottaa melko hyvin, miten eri värinen on nyt maalattu ja maalaamaton. Olohuoneen patterit sekä keittiön patteri on nyt maalattu. Vielä pitäis urakoida ainakin eteinen, wc ja meidän makkari. Tyttären huoneessa patteri jää työpöydän taa, joten se saa tällä erää olla.

Tänään kävin päättämässä kolmen viikon kirppariurakan, joten nyt on yks pakollinen homma vähemmän. Ehkäpä sitä vois taas aktivoitua paremmin joihinkin diy-hommiin tuon jokailtaisen virkkausprojektin lisäksi. Peite on tällä hetkellä kokoluokassa "joulukuusenmatto". Ehkäpä se joskus valmistuu.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti