.

maanantai 6. lokakuuta 2014

Odotus on palkittuKuvat on surkeita ja rakeisia iltapimeällä napsittuja keinovalo-otoksia, mutten malttanut olla laittamatta heti jotain tännekin. Kämppä on edelleen kaaos, verhot vaihtamatta ja kaikki muutenkin vinksin vonksin, mutta sohva on paikoillaan.Tältä siis näyttää uusi illanviettopaikkani; Adean Band. Toivon meille pitkää ja miellyttävää yhteistä taivalta. Tällä hetkellä nautin olostani sen sylissä viltin päällä, koska suoja-aineet on vielä suihkuttamatta, enkä aio riskeerata mitään.

Mitäs tykkäätte?


6 kommenttia :

 1. Onnea yhteiseloonne, hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä kieltämättä vähän jännitti, kun en varsinaisesti nähnyt meille tulevaa kokoonpanoa livenä etukäteen. Onneksi kuvitelma vastasi todellisuutta.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Mä yllätyin myös, miten nopeasti silmä tähän uuteen sohvaan tottui, vaikka on tosi paljon edeltäjäänsä sirompi yksilö.

   Poista
 3. Hienon näköinen. Sopii teille tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä oon myös todella tyytyväinen. Kieltämättä vähän jännitti, miltä se lopulta näyttää, kun tietokonekuvien perusteella koottiin kokonaisuus. Toistaiseksi oon ihan täydellisen tyytyväinen sekä sohvaan, että toimitukseen.

   Poista