.

maanantai 13. lokakuuta 2014

DIY: VäliaikaisratkaisuKun pisarataulu tuli kollaasiseinälle, jäi sudenkorento turhan yksinäiseksi. Se oli niin eri paria muiden kanssa, että heivasin sen makkariin toisiin kehyksiin odottamaan lopullista tuomiopäivää. Ei mulla varsinaisesti ollut mitään siihen tilalle, mutta ne pisarataulusta yli jääneet tapetinpalat oli edelleen pöydän kulmalla. Siitä vaan lähimmän purkin kansi käteen ja piirtämään.Liimapisteitä sattumanvaraisesti paperille ja palloja päälle.


Jälleen tarjoilen teille näitä oudon värisiä keinovalokuvia, mutta ei mahda mitään. Täällä ei oo tänään juurikaan luonnonvaloa ollut.Tää on tosiaankin väliaikaisratkaisu, kunnes löydän jotain kivaa tilalle. Tää mun printtien metsästys on ollut käynnissä jo pitkään, mutta kovin aktiivisesti en oo jaksanut viime aikoina etsiä. Täytyis löytää jotain muuta kuin tekstejä, koska niitä tällä seinällä on jo riittävästi. Oisko sulla joku vinkki? Mistä nettikaupasta löytää parhaan valikoiman kohtuuhintaisia printtejä? 

Kivaa alkanutta viikkoa. Jotkut varmasti syyslomailevat, joten kivaa lomaa lomalaisille. Mun syysloma tarkoittaa tänä vuonna käytännön syistä kolmen päivän etätöitä, mutta lomaa ei ole tiedossa. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti