.

perjantai 31. lokakuuta 2014

Aihetta juhlaanAiemmin tänään jo Facebookin puolella hehkutin kävijälaskurin näyttävän yli 250 000. Ihan huikeeta. Kiitos teille jokaiselle, vaikka melko moni on varmaan harhautunut sivulle vahingossa ja poistunut pikaisesti. Aika moni on kuitenkin tullut uudelleenkin. Kiva, kun poikkeatte.

Sain tänään ruusuja, joka on tosi harvinainen juttu. Piti ihan ottaa kuvia ja jakaa ne teillekin.


Vähän harmitti, että jouduin nämäkin harvinaiset vieraat ikuistamaan ärsyttävässä keinovalossa. Täällä on taas ollut harmaa sadepäivä, mutta onneksi illan saa viettää viltin alla sohvan nurkassa.


Jonkin verran pitää vielä kuitenkin puuhastella. Meillä on nimittäin huomenna taas jokavuotinen spektaakkeli; Iia-nallen synttärit. Pidempään blogia seuranneet tietävätkin tarinan tän tradition takana. Jouduttiin muutama vuosi sitten väkisin keksimään joku juttu, jolla saataisiin nalle pesuun. Keksittiin sitten, että sillä on synttärit ja sen pitää olla puhdas, kun vieraat tulee. Tästä on sitten pidetty kiinni joka vuosi.
Nalle on nyt kuivumassa ja mä väännän täytekakkua. Passin mukaan 1.11.2014 Iialle tulee täyteen 6-vuotta. Suklaakakku pitää kuulemma olla, joten kai tästä on lähdettävä täytteitä vatkailemaan. Onneksi tää on ainoa pehmolelu, jolle erehdyin synttärit lupaamaan :)

Ihanaa viikonloppua ja hyvia Halloween-pippaloita niille, jotka sellaisiin ovat menossa.

4 kommenttia :