.

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Kuvia koneen kätköistä ja mattomietteitä



Täällä on taas lumi maassa ja kadut tulvii loskaa. On se vaan jännä, miten paljon sää vaikuttaa mielialaan. Ei huvittanut kaivaa kameraa edes esiin, kun keli on harmaa ja sohva vetää vastustamattomasti puoleensa. Niinpä päätin katsoa, mitä otoksia on viime viikkoina unohtunut koneen kansioiden kätköihin.


Olohuoneessa ei oo paljon tapahtunut. Pienempi TuplaKupla on tosin muuttanut sohvan vierestä toiseen päähän tv-tasoa, kun sen elämä meinasi useampaan kertaan päättyä tapaturmaisesti. Yllättävän hyvin tuo on putoamiset kestänyt, mutten uskaltanut kokeilla onneani pidempään.

Myös itse väsätty "free printable"-paperimaapallo on yllättänyt kestävyydellään. Siitä alkaa olla kaks vuotta, kun tämän jossain mielenhäiriössä väsäsin. Tykkään siitä edelleen paljon, mutten ehkä kokeilisi enää uudelleen itse tekemistä. Silloin en tajunnut, että näitä myydään valmiinakin.

Seuraava hankinta olohuoneeseen tulee olemaan matto. Mutta mistä löytää kiva ja kohtuuhintainen jättisuuri matto? Tai vastaavasti kaks vähän pienempää, kuten tälläkin hetkellä. Haluaisin vaihteeksi jotain neutraalia, vaikkapa vaaleaa harmaata.
Hirveän montaa satasta en haluaisi mattoon laittaa, koska meillä matto on äkkiä täynnä ruoka- ja juomatahroja, muovailuvahaa, tussia ja muita vähemmän kivoja elämänjälkiä. Oisko sulla heittää joku hyvä shoppailuvinkki?




4 kommenttia :

  1. Itsellä oli jo pitkään tosi tuskainen olo kun etsin uutta mattoa olohuoneeseen. Ja nyt vihdoin löysin sopivan! Tsemppiä sinnekin maton etsimiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Toistaiseksi ei oo tärpännyt. Toisaalta haluan katsella sitä oikeaa rauhassa, mutta toisaalta etsiminen turhauttaa. Kärsivällisyys ei oo mun vahvuus.

      Poista
  2. Rugvista.fi vai com.. Ite tilasin sieltä 200x300cm maton 130euroon. Tohon hintaan sisälty muistaakseni kuljetus kotiovelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, mikä määrä mattoja!!! Kiitos vinkistä. Tää oli mulle uusi tuttavuus.

      Poista