.

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Sekaisin suolastaMeinasin ensiksi otsikoida "Suolista sekaisin", mutta se ois saattanut antaa virheellisen mielikuvan. Monikosta on kuitenkin kyse, kun puhutaan uusimmasta mausterakkaudestani. Oli nimittäin pakko kotiuttaa meille toinenkin Nicolas Vahèn suola, koska ensimmäinen on käytössä osoittautunut koko perheen suosikiksi.


Parmesan Cheese and Basil on nyt testattu pastan ja lasagnen kanssa. Tämäkin sekoitus sai meillä heti lämpimän vastaanoton. En usko, että valikoiman kartuttamista pistäisi isäntäkään pahakseen. Mulle vaan meinas jo viimeksi iskeä valinnan vaikeus.. 


Aavistuksen harmittaa, että pullojen etiketit on eri tasoilla (pilkunviilaaja kun olen). Ehkä mä nyt kuitenkin pystyn elämään tän asian kanssa. 

Mitenkäs teidän pääsiäinen on sujunut? Käykö jo aika pitkäksi? 
Meille saapui tänään viikoksi hoitokoira sekä ikkunapesuri. En tiedä, kummasta oon enemmän innoissani. Koira näyttää toimivan hyvin. Huomenna testaan pesurin. 


12 kommenttia :

 1. Meillä on sitä everydaymixiä, hyvää sekin! Aattelin myös hommata noita lisää, hyväksi kun todettu tuo yksikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on kyllä pakko myös vielä joku hankkia. Näissä ei mun mielestä tuo hintakaan oo niin paha, kun pullot on niin suuria. On vaan niin vaikea valita.

   Poista
 2. Jokin noista pitääkin laittaa testiin, parmesan cheese & basil kuulostaa ainakin lupaavalta :)
  Kauniit pullot ovat kyllä myös plussaa! Ymmärrän hyvin tuon, että etikettien eritasoisuudet häiritsee. Itsekin saatan olla juuri tuollaisissa pikkuaisoissa hirveä pilkunviilaaja, vaikka sitten jotkut suuremmat linjat saattavat olla hyvinkin suurpiirteisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi.
   Mulla on just toi sama juttu. Joku olematon asia häiritsee ihan mielettömästi ja sitten voi katsella jotain näkyvällä paikalla vinossa olevaa taulua viikkotolkulla, vaikka sen sais sekunnissa suoraan :)

   Poista
 3. Kuulostaapa hyvältä! Täällä on mennyt aika oikein mukavasti, on otettu rennosti ja nautittu läheisten kanssa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanalta kuulostaa teidänkin vapaat. Mä oon sortunut taas lähinnä tekemään rästihommia, mutta onneksi yks päivä meni ihan lojuessakin.

   Poista
 4. Vahen jutun kyllä viehättää esteetikon silmää. Ja hyvä maku tulee vähän niinkuin kaupan päälle ;)
  Voitit muuten blogissani olleen Fiskarsin arvonnan. Onnea siitä! Laitatko minulle sähkäpostilla yhteystietosi, niin saadaan paketti toimitettua sinulle. cirkus.joanna@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon nyt ihan hurahtanut näihin maustesekoituksiin. Sopivat ihan kaikkeen.
   Ihana ylläri. Kiitos ilmoituksesta. Kävinkin jo laittamassa mailia.

   Poista
 5. Täytyypäs testailla noita joskus :)

  Ei ole aika tullut pitkäksi ainakaan, mutta huolestuttaa vähän, että miten sitä jaksaa aamulla nousta ylös ihmisten aikoihin... :) Mukavaa uutta viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi testailemaan.
   Oli kyllä nihkeä aamuherätys ja flegmaattinen työpäivä. Pahoja käynnistymisvaikeuksia. Toivottavasti huominen sujuu jo paremmin. Mukavaa viikkoa sinne myös.

   Poista
 6. No hitsi.. vä.hänkö mageita juttuja! Ostin säteestä ne Vahen limut ja noitahan pitää nyt ihan ehdottomasti saada kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Meillä nää on nyt pöytämausteina jokaisella aterialla :)

   Poista