.

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

DIY: KernikorejaPoikkesin perjantaina kotimatkalla lähikirpparilla, josta pitkästä aikaa tarttui mukaan jotain itsellekin. Metrin pala mustavalkoruudullista vahakangasta maksoi 1,5€, joten se oli ihan pakko ostaa, vaikkei mulla ollut sille mielessä minkäänlaista käyttötarkoitusta. 

Ensin kokeilin tehdä siitä tabletin, mutta totesin, ettei se mun taidoilla onnistu. En saanut kankaita pysymään täysin kohdakkain, joten lopputulos oli kupruileva ja kiero. Niinpä otin plan B:n käyttöön ja huristelin muutaman säilytyspussukan (taas).


Suurin ja pienin on pikaversioita ilman vuorikangasta. Ison roudaan töihin ja pienin säilöö tällä hetkellä kynttilänpätkiä. 

Keskikokoisesta tein käännettävän ja ompelin reunaan kanttinauhan. Tää pääsee toimittamaan ison hedelmäkorin virkaa, koska sellaista ei meillä ole. Luulisi olevan helppo huuhtaista puhtaaksi. Näin se viikonloppu taas hurahti vauhdilla sunnuntai-iltaan. Mitään ihmeellistä en oo tehnyt ja osa kotitöistä odottaa vielä suorittajaa. Onneksi auringosta on saanut taas kummasti energiaa, eikä alkava arki ainakaan vielä ahdista. Vähän kyllä harmittaa taltuttaa pyykkivuorta sisätiloissa, kun terassilla lojuminen ois niin paljon kivempaa. 

Kivaa sunnuntai-illan jatkoa teille myös. Ja hyviä vaalivalvojaisia äänestystuloksia jännääville:)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti